Şampiyon, Ioniq Hybrid'i Malatyalılarla Buluşturdu

Şampiyon Hyundai Ioniq Hybrid'in tanıtımını Malatya'da gerçekleştirdi.

Hyundai, tüm zamanların en teknolojik ve en yenilikçi hibrit teknolojisine imza atarak, Ioniq Hybrid’i satışa sundu. Doğrudan benzinli veya dizel herhangi başka bir versiyonu olmadan doğuştan hibrit olarak üretilen Hyundai Ioniq, tamamen yeni bir otomobil olarak Hyundai’nin Türkiye’deki zengin model gamına iddialı bir şekilde katıldı.

  Şampiyon Hyundai, hem segmentinin hem de Hyundai markasının en şık ve estetik modellerinden olan Hyundai Ioniq Hybrid’i tanıttı.

  Şampiyon Hyundai Satış Müdürü Mesut Kavuk, Hyundai Ioniq Hybrid’in Malatya’da test sürüşlerine başladığını ifade ederek, “Ioniq hem elektrik hem de benzinli çalışıyor. En önemlisi dizel araca, hakim bir araç. 3,9 yakıt tüketimi var. En önemli özelliği sessiz çalışan bir aracımız. Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

  Kavuk, aracın satışa devam ettiğini belirterek, “Malatyalıların gelip aracımızı test etmelerini bekliyoruz. Fiyatlarımız uygun. Şampiyon Hyundai’ye bütün herkesi bekliyoruz. Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

  Aracın benzinli olmasının yanı sıra elektriği de kendisinin ürettiğini kaydeden Kavuk, “Şarj özelliği yok. Elektriği kendisi üretiyor” dedi. 

Bakmadan Geçme