Samet Aybaba,' Hakem bizim öne gitmemizi engelledi'

Süper Lig 17. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayan, Bursaspor 1-1 bebarbere kaldı. 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, en iyi oynadığımız bir maç oldu ifadelerini kulland

Süper Lig 17. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayan, Bursaspor 1-1 bebarbere kaldı. 1-1 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba, en iyi oynadığımız bir maç oldu ifadelerini kullandı.

1-1 biten Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan yeşil beyazlı takımın  teknik patronu Samet Aybaba,"En iyi oynadığımız maçlardan biri oldu. Yeni Malatyaspor karşısında çok mücadele ettik. Rakibimize pozisyon vermedik. Maçın ikinci yarısının hemen başında anlıkbir  hatadan gol yedik. Futbolda tabiki şans faktörü var. Oyunun bir yerde size dönmesi lazım, ancak biz oyunu döndüremedik. Oyuncularım sahada çok mücadele ediyor. Küçük eksikler var tabiki var. Anlık yapabileceğimiz şeyleri yapamıyoruz. Bu maçıkKeşke 3 puanla bitirerek keyfini alabilseydik. Bu kadronun yapmış olduğu işlerden memnunum ama puan sıralamasından memnun değilim. Ligin ilk yarısında oynamış olduğumuz 4-5 maçı kazanabilirdik. Bursaspor olarak ikinci yarı daha çok çalışacağız. Takıma transferle ilgili çalışmalar yapacağız. VAR’la ilgili artık yorum yapmıyoruz . Kamuoyunda tartışılıyor zaten sistem. Hakem arkadaşımız oyunu etkiledi. Oyunun belirli bölümlerinde bizim öne gitmemizi engelledi. Ben bu arkadaşın performansını bu anlamda iyi bulmadım” dedi. 

Bakmadan Geçme