Şahin, Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Şahin, adaylık başvuru formunu, AK Parti Malatya İl Başkanvekili Mahmut Üner Özer'e teslim etti.

  AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen adaylık başvuru töreninde konuşan Şahin, 2002'den buyana milletin derdine derman olmak için çalıştıklarını ifade etti.

  Şahin, AK Parti'nin Türkiye'de yüzyıllardan beri ülkenin makus tarihini değiştirip, yeniden bir Türkiye'yi inşa edilmesi açısından çok değerli hizmetlere imza attığını belirterek, "Bunda da Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız ve inşallah 24 Haziran seçimlerinden sonrada yeniden ülkenin inşası noktasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet modelinde yine devlet başkanı olarak bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerde bizde bugüne kadar karınca kararınca yerelde ve genelde gayret gösterdik. Cumhurbaşkanımıza destek olmak ve onların etrafında oluşturulmaya çalışılan bir takım senaryoların tersyüz edilmesi açısından başta necip milletimizin göstermiş olduğu fedakar desteklerinden dolayı kalbi şükranlarımı sunuyorum. 14 Ağustos'ta belki AK Parti'nin kurulduğu tarih olarak ilan edilmiş olsa bile bundan önceki 40-50 yıllık bir süreç içerisinde bu ülkenin sevdalıları olan, aynı duygu ve düşünceleri paylaşan, aynı dertlere dertlenen insanlarımızın bir araya gelerek oluşturduğu Adalet ve Kalkınma Partisi, o kurulmuş olduğu yıllardan itibaren karşımızda çok ciddi bir dirençle karşı karşıya kaldık. O gün asıl görevleri bürokrasi olmasına rağmen bir taraftan yargı bir taraftan TSK'nın içerisine sızmış olan Emir Sadettin'in (Sadettin köpek) uzantılarının bugün hala var olduğunu görmekteyiz. Bunların asıl amaçları bu ülkede birliğin, beraberliğin tesis edilmemesi, bunun içinde ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. AK Parti iktidarlarına kadar gelenekselleşen bu süreçlerden ders alan AK Parti gönüldeşleri, vatanın ve milletin sevdalıları olan ve Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yola başımızı koyduğumuz andan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade etmiş, sonuç olarak gerçekten bu ülkenin geleceğini ipotek altına almaya çalışan, ülkenin yeni baştan inşasını engeller koyan o Sadettin'lere gereken dersleri verdik. O günden buyana hamdolsun 17 yıldır, necip milletimizin gayret ve teveccühleriyle, bize verdikleri desteklerle hepsini tarihin kirli çöplüklerine atma iradesini ortaya koyduk" dedi.

  Geçmiş dönemlerde kamuda çalışan işçi ve memurların maaşlarının ödenemediğini anımsatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kamu çalışanlarının bugün alınlarının teri kurumadan aldıkları maaşları, o gün alamadıklarını görüyoruz. Yapmış olduğumuz yatırımlar ülkenin bir başından girin diğer başına kadar bütün bölgelerde Batı'da ne varsa Doğu'da da aynı hizmetleri yapmaya muktedir olduk. Alevi vatandaşlarımız 'Aleviyim', Kürt vatandaşlarımız 'Kürt'üm' diyemezken, bugün Alevi'si de, Kürt'ü de göğsünü gererek, 'Aleviyim', 'Kürt'üm' diyebiliyor. Bu Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kadrolarının mazlumlarının yanında olmasındandır. Zulme alkış tutmadık, mazlumun hep yanında olduk. Hiç kimse bizim zalimlerle yol aldığımız iddia edemezler. Zalimi hiçbir zaman için sevmedik."

  Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlı ve aşık insanlar olduklarını ifade ederek, "Malatya ve Türkiye genelinde şöyle bir hastalık karşımıza çıkmaya başladı. 'Efendim bizim reise canımız kurban ancak reisin etrafında şuanda ister mecliste ister yerel yönetimlerde ister teşkilatlarda olanlara kesinlikle destek vermeyeceğiz' diyecek kadar Sadettin'imsi bir duruş sergiliyorlar. Bunu yapan kim, 15 Temmuz'da gerçekten o sevinci kursaklarında bırakmış olduğumuz FETÖ benzeri o Sadettinler, Recep Tayyip Erdoğan'ı partinin kurulmuş olduğu günden bugüne hedef tahtasına koymalarına rağmen alaşağı edemediklerinden hareketle bunu söylüyorlar. Bunu söyleyen AK Partili değil. Kesinlikle AK Parti'ye gönül vermiş olan hiçbir kardeşim bu aşağılık cümleyi kullanamaz" diye konuştu.

  Halk ve Hakk'a hesap vermek dışından hiçbir şeyden korkmadıklarını dile getiren Şahin, "Cenabı Allah yardımcımız olsun. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Şuanda almış olduğumuz kararla yüzde 50 artı 1'i yakalamazsak ikinci seçme kalır. Allah'ın izni, sizlerin dua ve destekleriyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti kadrolarından listelere giren bütün kardeşlerime Cenabı Allah yardım etsin. Bizim olup olmamamız hiç önemli değil. Kesinlikle ve kesinlikle biz bu davaya bir nefer olarak girdik. İzzetimizle, şerefimizle, onurumuzla, gururumuzla geldik. Ak ve berrak olarak bu duruşu sergileyip, bize düşen neyse bu ülke, millet ve ümmet için yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme