Reisin yolunda gideceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken, " Malatya her zaman rekor kırıyor, 24 Haziran'da da rekor kıracak. Çok çalışacağız, aman rehavete kapılmayalım. Biz 6'da 6 yapacağız. Türkiye ve cumhurbaşkanımızın gözü Malatya'nın üzerinde" dedi.

  Palandöken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Akpınar esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler için destek istedi.

  Seçim çalışmaları kapsamında İskender Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti   Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken, memleketi Malatya'ya hizmet etmek için göreve talip olduğunu ifade etti.

  Palandöken, Malatya'nın sorun ve sıkıntılarını en iyi bilenlerden birisi olduğunu belirterek, "Sürekli çalışacağız. 24 saat çalışıp, hizmet edeceğiz" dedi.

  'Biz bir aileyiz' diyen Palandöken, "Öncelikle hizmet edeceğiz. Herkesin sıkıntısı çözeceğiz.   Biz çok büyük bir aileyiz. Öncelikle aynı gemideyiz" diye konuştu.

Palandöken, Malatya'da milletin desteğiyle AK Parti'nin 6 milletvekili çıkacağını ifade ederek, "Çok çalışmalıyız. Ne kadar çok çalışırsak, şer odaklarına 24 Haziran'da çok büyük bir ders veririz. Onun için hepimize görev düşüyor. Bizi ortaya alıp, istediklerini yaptırmak istiyorlar ama başımızda öyle bir lider var ki bütün oyunları bozuyor. Onun için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmalıyız. Malatya her zaman rekor kırıyor, 24 Haziran'da da rekor kıracak. Çok çalışacağız, aman rehavete kapılmayalım. Biz 6'da 6 yapacağız. Türkiye ve cumhurbaşkanımızın gözü Malatya'nın üzerinde.   'Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu reise vereceğiz, milletvekilliği seçiminde başka siyasi partilere oy vereceğiz' algısı oluşturuluyor. Böyle bir şey olamaz. Cumhurbaşkanı'nı seçtik, başkomutanımız var ama arkasında asker yok. Yeni sistemde güçlü cumhurbaşkanlığı ve güçlü meclis diyoruz. Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmemiz lazım, bu geleceğimiz için çok önemli. Suriye, Irak ve İran'ın durumu ortada. Dost görünen herkes bize düşman olmuş. Birbirimize güvenip, inanacağız ve şer odaklarına inanmayacağız. Biz reisin yolunda gideceğiz" diye konuştu.

  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise AK Parti'nin milletin partisi olduğunu ifade etti.

  Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partiyi kurduğunda 'bu millet partiyi kurdu' dediğini anlatarak, "Biz sırtımızı önce Hakk'a sonra halka dayıyoruz. Onun dışında hiçbir gücü tanımıyoruz. Amerika, Almanya, İsrail ile bugün sorunumuz ne, geçmişten beri kafasına vur ekmeğini al sistemine alışmışlar. Bir yiğit çıktı ve 'bizde sizinle eşitiz' dedi. Adamlar eşitliği kabul etmiyor. Biz size yıllardır düzen vermişiz. Yiğitte sırtını millete dayadı, o nedenle cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalıyız. Milletimiz 31 Mayıs'ta o yağmurun altında meydanı doldurdu. O meydanda heyecan hiç kesilmedi. AK Parti, bu milletin partisi olduğu için milletimiz sahiplendi. Malatya akılıdır, uyanıktır ve geleceği görür. Malatyalı nerede duracağını iyi bilir ve Türkiye'ye yön verir" dedi.

Bakmadan Geçme