Ramazan Ayında Tereyağlı Maraş Baklavası

Kahramanmaraş'ta temeli 1976 yılında atılan 'tereyağlı bol fıstıklı şeker şerbetiyle baklava ve çeşitleri' imalatını yapan Etlioğulları Pastaneleri İstanbullulara bu Ramazan da yine Tereyağlı Kahramanmaraş Baklavası yemenin mutluluğunu yaşatacak…

Kahramanmaraş’ın ünlü baklava ustaları yanında yetişen ve 1976 Yılında kendi markaları Etlioğulları Pastaneleri’nin kuruluşunu gerçekleştiren Battal Gazi Etli ve Kardeşleri 1983 yılından bu yana İstanbullulara eşsiz lezzet reyhasıyla Baklava yediriyor. Etlioğulları Pastaneleri kurucusu Battal Gazi Etli usta her sabah imalatın başında ustalığını sergiliyor. Battal usta imal ettiği ürünlerinde Pazarcık ovasında yetişen fıstık harmanlarından elde edile fıstık, Süleymanlı, Bertiz ve yöre köylerinde kekik, yaban orkidesi yiyen keçi, koyun ve sığırlardan elde edilen tereyağı ve halis buğday unundan elde edilen un ile imalatı yapılan Kahramanmaraş Baklavası ve Çeşitlerine gerçek şeker şerbetinden başka ürün kullanmıyor. Tereyağlı ve #bolbolfıstık mottosuyla tanınan Etlioğulları börek çeşitleriyle de şehr-i Kahramanmaraş’ın altın markaları arasında yer alıyor.

İstanbul’un dört bir yanına zincir pastaneler ve lüks otellere tatlı ve börek imalatı yapan Battal Gazi Etli, Kardeşleri ve Oğullarıyla bu yıl Ramazan ayında da sofralara Kahramanmaraş’ın eşsiz reyhasıyla gönülleri fetheden baklava çeşitleriyle zenginleştirecek. İftar davetlerine gidenlerin çantasında Etlioğulları baklavaları olacak. Yenilenen yeni web ara yüzü etliogullari.com üzerinden e-alışveriş imkânı yanında Sultangazi Cumhuriyet Mahallesinde İmalathanesi bulunan Etlioğulları, Gaziosmanpaşa 500 Evler de (Ali Fuat Başgil Metro), Sultançiftliği 50.Yıl ve Küçükköy merkez de üç şubesiyle hizmet vermektedir. 500 Evler şubesinde Kahramanmaraş’a özgü fıstıklı ve peynirli burma ve onlarca künefe çeşitleriyle künefe severleri ağırlıyor.

Düğün, nişan, doğum günü ve özel günleriniz için günlük taze zengin yaş pasta çeşitleriyle de Etlioğulları bir İstanbul Klasiği olmuş durumdadır. 46TV by Maraş Gezgin Eyüp Kadir Kılcı olarak ekibimiz adına biz senelerce yerinde tadıyoruz. Yok, böyle eşsiz reyha zenginliğinde bir lezzet tavsiye ediyoruz. Mutlaka sizde Etlioğulları lezzetleriyle tanışın.

Bu sene Ramazan ayı 06 Mayıs 2019 Pazartesi başlıyor. İlk sahur 06 Mayıs Pazartesi sabahı, son iftar ise 03 Haziran akşamı olacak. 04 Haziran Salı Ramazan Bayramının 1. Günü olacak.

Bakmadan Geçme