Pütürge'ye Genç Aday Adayı

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı Olan Avukat Mehmet Reşat Güzel, ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

 

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı Olan Avukat Mehmet Reşat Güzel, ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya Şube Başkanlığını  ziyaret etti.

Ziyarette ABYB Şube Başkanı Filiz Yavzukurt’a  ilçe ile ilgili projelerinden bahseden Güzel, Aday olması durumunda hazırladığı tüm projeleri hayata geçireceğini dile getirdi. Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı Güzel, “Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği üzere, ‘Basın Milletin Müşterek sesidir’ Bu anlamda çıkmış olduğumuz meşakketli fakat tatlı ve güzel bir yol olan aday adaylık sürecimizde, Malatya’mızın güzide basını Filiz Yavuzkurt ve yönetimine ,ziyaretimiz gerçekleştiriyoruz. Doğduğum ana baba toprağım pütürge’ye hizmet için aday adaylık sürecimi başlatmış durumdayım. “dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yavuzkurt  ise, Güzel’e başarı dileğinde bulundu. Avukat Güzel’in Pütürge için büyük bir değer olduğunu vurgulayan Yavuzkurt, Pütürge halkının Güzele gereken desteği vermesi gerektiğini dile getirdi.  AK Parti Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Reşat Güzel ise, ABYB Şube Başnaı Yazvukurt’a görüşleri için teşekkür etti.

HABER:EMİNE TANRIKULU

Bakmadan Geçme