Pütürge Halkına ve Kamuoyuna...

Sosyal Medyada paylaşılan şahsımı ve mensubu olduğum Ak Parti'yi hedef alan bazı karalama kampanyaları yürütülmektedir.


Özellikle Sahte hesaplardan servis yapanlar; Tepehan Bölgemizde hiçbir şekilde kullanmadığı bir ifadeyi Saygıdeğer bir milletvekilimiz tarafından söylenmiş gibi kamuoyu oluşturmaya çalışılmış ve Hiçbir yakınlık ve akrabalık bağım olmamasına rağmen, sadece soyadı benzerliğinden dolayı benimle bir akrabalık bağı varmış gibi anlamsız ve ahlaksızca paylaşımlarda bulunarak, hem şahsımı hem de partimizi rencide edici basit yöntemlerle saldırgan tutumlar içerisine girmişlerdir. Bunun yanısıra sahte hesaplardan kamuoyunu yanıltıcı bilgiler ve ilgili ilgisiz montajlı belgeler paylaşarak, ucuz siyaset hesabı yapma yoluna gidenlere; şahsım ve partim hiçbir zaman böyle gürültülere papuç bırakmamıştır ve bundan sonra da bırakmayacaktır.

Şunu herkes bilmelidir ki; Sahte hesaplarla yapılan yalanların, iftiraların ve karalama kampanyalarının gerçekle yakın-uzak alakası yoktur. 

Hukuki haklarımız saklı kalmak üzere, adaylık sürecimi sekteye uğratmaya ve seçim çalışmalarım sırasında bizleri karalama ve iftira durumlarına tek tek açıklama yapmak zorunda bırakan bu tür seviyesi düşük ve ahlakı olmayanların yaptıkları ve yayınları asla yanlarına kalmayacağı gibi hukuki işlemleri de başlatmış bulunuyoruz.

Her ne sebeple olursa olsun herhangi bir kişiye iftira atılması ve aile efradını da kapsayacak şekilde yalanlarına devam edenlerin özellikle partimizi ve davamızı da içine alarak seviyesini belli edenlerin hukuk önünde hesap vermesi gerekir. Adalet herkes için vardır.

Bizi ve Pütürgeli seçmenimizi rencide ederek birbirine kırdırmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Ayrıca bu tür paylaşımlarda bizi destekleyen gönüldaşlarımızdan ricam; “Biz bu üslubu asla kullanmayacağız ve hiçbir şekilde ucuz siyasetin bir parçası da olmayacağız.”
Sahte olmayan Hakiki Pütürgeli hemşerilerimden ricam; birilerinin yazdığı iftiralara celallenip lütfen cevap vermeyelim.

Hedefimiz, meselemiz ve gönlünüzden geçen; bütün Pütürgeli hemşerilerimizi bir araya getirmek, birlik ve beraberlik içinde ilçemize büyük ve kalıcı hizmetler yapmaktır. Dini, dili, görüşü ne olursa olsun her hemşerimiz başımızın tacıdır.  Bizim siyaset anlayışımız; problemlerden faydalanan değil, problemleri çözen taraf olmaktır.

Türkiye bir hukuk devletidir ve hiçbir ağa veya aşiretin tekelinde değildir. 
Şahsıma ve mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Parti’ye yalanlar ve iftiralarla karalama yapanlar iyi bilmelidir ki; bu yaptıkları atakların kimseye faydası olmayacağı gibi sadece Pütürgemize ve herkese zarar verenler tarafından servis ediliyor.

Pütürge Halkına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Bakmadan Geçme