Polat: Yol Projelerine Ayrı Önem Veriyoruz

Başkan Polat Üzümlü ve Çamurlu mahallelerinde incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçe sınırları içinde bulunan Üzümlü mahallesinde asfaltlama, yeni yol açma ve genişletme çalışmaları Çamurlu mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Üzümlü mahallesini Çamurlu mahallesine bağlayan yeni bir yol açtı. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yol 15 metre genişliğinde açıldı. Üzümlü mahalle içinde ise 600 metrelik bölüm genişletildi.

Çamurlu Mahallesinde geçtiğimiz yıllarda Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 2 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolu ise sathi asfalt ile kaplandı.

Yollar güvenli ve konforlu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat devam eden çalışmaları yerinde inceleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, Üzümlü Mahalle Muhtarı Bayram Daşkıran, Gülümuşağı Mahalle Muhtarı Osman Sert, Beydağı Mahalle Muhtarı Mahmut Pesen, Çamurlu Mahalle Muhtarı Aziz Polatbaş ile Uluköy Mahalle Muhtarı Abdulvahap Güngör ile bazı Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri katıldılar.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yol projelerinin insanların hayatını kolaylaştırdığını belirten mahalle muhtarları, “Bölgemizde her mahallede bu çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar sıradan çalışmalar değil. Zor arazi şartlarının olduğu bölgeler var. Yolların açılıp, genişletilmesi ve devamında asfaltlanması yolları daha güvenli ve konforlu hale getirdi. Mesafeleri kısalttı. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat da bu çalışmaları yakından izliyor, gelip yerinde takip ediyor. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Başkan Polat’a teşekkür

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Osman Şaşa ise Üzümlü ve Çamurlu mahallesinin var olan yol sorunlarının çözüldüğünü belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.

Yol medeniyettir

Büyükşehir Belediyesinin bölgede çok önemli yol projelerine imza attığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, açılan bu yoldan 5 mahallenin faydalandığını söyledi.

Yolun medeniyet olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Ekip arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ilk hedefimiz yol projeleri oldu. Çünkü yolun olduğu her yerde gelişim var. Biz bu gelişimin sağlıklı olması için bu projeleri önemsiyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geldiğimizde ilk önceliğimiz yol oluyor. Var olan yolların kalitesini artırdığımız gibi insanlarımızında mal ve can güvenliğine büyük önem veriyoruz. 15 metre genişliğinde açtığımız yol mesafeleri kısalttı. Çamurlu ve Üzümlü birbirine bağlandı. Çamurlu mahallesinde ise geçtiğimiz yıllarda açtığımız yolumuzu asfaltladık. Güzel bir yol haline geldi. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme