Özlü Ailesi'nin Feryadı Yürekleri Dağladı

Antalya Merkezde Odun, kömür Ofisi işletmeciliği yapan Ömer Özlü Yağmacı bir çetenin tuzağı ile toplanan evraklara istinaden haksız yere cezaevine gönderildiği belgelerle belirtildi.

   

Antalya Merkezde Odun, kömür Ofisi işletmeciliği yapan Ömer Özlü Yağmacı bir çetenin tuzağı ile toplanan evraklara istinaden haksız yere cezaevine gönderildiği belgelerle belirtildi.

            Ömer Özlü'nün Eşi Gülsüm Özlü, 9 ve 4 yaşında iki kız çocuğu 10 aydır yardıma muhtaç ve mağdur bir şekilde yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor.

Ömer Özlü'nün eşi Gülsüm Özlü muhabirimize yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Eşim Ömer ÖZLÜ 1.ağır ceza mahkemesinde 2017/244 esas numaralı dosyada tanık sıfatında iken 7.celseden itibaren müştekilerin beyanları ile sanık durumuna getirilmiştir. Bunu sebebi ise dosya içerisinde bulunan ses kaydır. Ankara Jandarma kriminal daire başkanlığı tarafından ses kayıtlıları  üstünde yapılan incelemede sesin yüksek ihtimalle eşim Ömer ÖZLÜ’ye ait olduğu belirtilmiştir. Lakin kesinlik içermemektedir. Bu ses kaydının eşim Ömer ÖZLÜ nün sesine benzer hiç bir yanı yoktur. Kaldı ki ilgili telefon aramalarında kullanılmış olan GSM hattının HTS kayıtlarında ŞANLIURFA VİRANŞEHİR ve AKÇAKALE yakınında olduğu tespit edilmiştir. Ama o saatler içerisinde eşim Ömer ÖZLÜ'nün Antalya da olduğu ve başka bir dosyadan göz altında olduğu bellidir. Antalya 1.ağır ceza mahkemesi tüm bunlara rağmen eşimi tam bir vicdanı kanaat kullanarak 15 yıl mahkûmiyet vermiştir. Eşim şuan 08.02.2018 tarihinden itibaren ceza evinde yatmaktadır.

EŞİNİN SUÇSUZLUĞU İSPAT EDİLSİN DİYE ÇOK ÇABALADI AMA SESİNİ DUYURAMADI

            Eşim iftiraya uğramıştır. Hiç bir kanıt delil görüntü olmadan işlemediği bir suçtan ötürü Antalya 1.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından vicdani kanaat kullanarak mahkum edilmiştir. Eşim bu kararın ardından istinaf yoluna girmiş. Fakat Antalya Bölge Adliye 8. Ceza Dairesi Esastan retdine karar vermiştir. Eşim 1. Ağır Ceza Mahkemesine ve bir çok birime gönderdiği suçsuz yere mahkum edildiği ile ilgili bir çok dilekçe vermesine rağmen hiç bir yanıt alamamıştır.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM "KULAK VERİN" BİZE

            Eşimin kendinin savunma özgürlüğü elinden alınmıştır. Eşime komplo kurulmuştur. Ben ve  iki küçük Çocuklarım 9 ve 4 yaşlarında yaşam savaşı sürdürmekteyiz.  Ara ara yapılan yardımlarla geçinmeye çalışmaktayız.  Ben burdan BAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN' a adalet Bakanlığına ve bütün yetkililere sesleniyorum. Eşimin dosyası yargıtayda ve 15 yıl cezaya mahkum edilecek. Bu haksız mahkumiyetin son bulmasını ve adeletin sağlanmasını ve çocuklarımın bir an önce babalarına kavuşup göz yaşlarını dinmesini istiyorum. Allah rızası için sesime kulak verin!" diye yürek dağlayan feryatlarla devlet büyüklerinden yardım istedi.

Ömer ÖZLÜ'nün Cezaevinde tutuklu olduğu zamanlarda ilgili kurumlara gönderip cevap alamadığı  dilekçeler  ekte görsellerde ...

(Haber: Süleyman GÜZEL)

[email protected]

Bakmadan Geçme