Özkan ve Ağbaba Arguvan'da

KIZILDAŞ HEM MALATYA'DA HEM TÜRKİYE'DE YÜZAKIMIZ

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba, Arguvan’da düzenlenen mitinge katıldı. Ağbaba, “Arguvan kardeşliğin birliğin sembolüdür. Arguvan güce karşı, baskıya karşı, zulme karşı dik durmanın adıdır” derken, Özkan ise “Bizim mücadelemiz büyük insanlık mücadelesi. Biz, insanlık kazansın diye mücadele ediyoruz” dedi.

CHP, Arguvan Nazım Hikmet Meydanı’ndan binlerce kişiyle bir miting gerçekleştirdi. Belediye başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’a destek vermek üzere, partinin genel başkan yardımcıları Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe ile Arguvan’daydı. Mitingde ilk olarak Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş bir konuşma yaparak, 5 yıl boyunca Arguvan’da ayrım yapmadan hizmet verdiklerini, Arguvan’ı yaşanabilir bir bölge haline getirdiklerini kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba konuşmasının başında birkaç gündür Arguvan ve Hekimhan’da depremler meydana geldiğini belirterek Arguvanlılara ve Hekimhanlılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, parti olarak depremde hasar gören herkesin yanında olacaklarını kaydetti.

ARGUVAN DENİZ GEZMİŞTİR, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TÜR

“Arguvan bizim için çok önemli” diyen Ağbaba; “Arguvan kardeşliğin, birliğin sembolüdür. Arguvan güce karşı, baskıya karşı, zulme karşı dik durmanın adıdır. Arguvan ismini aldığı bu meydan gibi nazım hikmettir.  Arguvan Deniz Gezmiş’tir. Derviş Muhammed’tir, Maşuki’dir, Aşık Meftuni’dir. Hiç kuşkusuz Arguvan Mustafa Kemal Atatürk’tür.” Dedi.

HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN ARGUVAN’A BAKSIN

Mehmet Kızıldaş’ın Arguvan’da gelmiş geçmiş en başarılı belediye başkanı olduğunu kaydeden Veli Ağbaba; “Malatya’da Türkiye’de yüz akımız, göz bebeğimiz. Geçmişi belli, ne iş yaptığı belli, pırıl pırıl başkanımız. Bugüne kadar kul hakkı yemedi, belediyenin parasını çar çur etmedi. Heyelan tehlikesinden dolayı 2 yıl maalesef bir şey yapamadı ama sonra bu açığını kapattı. Herkes elini vicdanına koysun Arguvan’a baksın, köylerine baksın. Arguvan pırıl pırıl. Hizmet verirken hiçbir zaman ayrım yapmadı. Narmikan neyse Morhamam o dedi. Maman neyse Çavuş o dedi. Hiç ayrım yapmadı bundan sonrada ayrım yapmayacak. Birarada, kardeşçe Arguvan’a hizmet etmeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştu

 TUNCAY ÖZKAN; “EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE, OMUZ OMUZAYIZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise yaptığı konuşmada; mücadelelerinden dönmeyeceklerini belirterek  "AKP ve MHP’ye oy veren kardeşlerim, oy vermiş olabilirsiniz ama bugün gönül ve rahmet bahçesinde hep beraberiz. El ele, gönül gönüle ve omuz omuzayız. Bizim mücadelemiz büyük insanlık mücadelesi. Biz, insanlık kazansın diye mücadele ediyoruz. Barış, huzur, kardeşlik, bolluk ve refah istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Bunu kendimiz için istemiyoruz herkes için istiyoruz. Bu toprakların büyük Türkiye'sini yaratmak için mücadele ediyoruz. Şimdi bazıları diyor ki 'aman sakın bir araya gelmeyin. Ona buna oy vermeyin. Onlar terörist, onlar kötü.' bunlara kulaklarınızı tıkayın. Bölünmeden, parçalanmadan, birlikte hareket ederek, biz bu karanlık günlerin sonunu getireceğiz. Kara gün çabuk geçer, martın sonu bahar, bahara hazırlanacağız. Türkiye bahara hazırlanıyor." diye konuştu.

Konuşmaların ardından ses sanatçısı Ender Balkır tarafından bir konser verildi.

Bakmadan Geçme