Özal Ve Fendoğlu'nun Vefatının Yıldönümü Mesajı

Öznur ÇALIK AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Malatya Milletvekili

Türkiye’ye dünyanın kapılarını aralayan, fikir ve vizyonuyla modern Türkiye’nin temelini atan hemşehrimiz 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal, Türk Siyaseti’ne yenilik kazandırmış önemli siyaset adamlarından biridir.

Ülkemizin büyümesi, gelişmesi adına gösterdiği çabayla Türkiye bugün O’nun attığı temeller üzerinde geleceğini sağlam bir şekilde çizmektedir. Milletimizin gönlünde taht kuran 8. Cumhurbaşkanımız, Malatya’mızın bir değeri olarak, aynı zamanda bölge halklarına bir rehber olmuş, siyasi misyonuyla şehrimizin, Türkiye’mizin gurur kaynağı olmuştur. Dün olduğu gibi bugünde Türk Siyaseti’ne rehber olmaya devam eden Merhum Turgut Özal’ı vefatının 25.yılında saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.

Bugün aynı zamanda kıymetli Malatya’mızın eski belediye başkanlarından, milletvekillerimizden Hamit Fendoğlu’nun da vefatının 40. yıldönümüdür. Kırk yıl önce menfur bir saldırı sonucunda vefat eden Fendoğlu, gerek Malatya gerek Türk Siyaseti’ne damga vurmuş; yiğitliği, metliği ile her zaman hemşehrilerimizin, milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Hamido, ülkemizin huzur ve sükunetini bozmak isteyenlere karşı cesur, haklı ve kahramanca duruşu ile daima minnetle anılacaktır. Hamit  Fendoğlu’nun vefatının 40. Yıl dönümünde kendisini saygı, rahmetle anıyorum.

Öznur ÇALIK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı

Sosyal Politikalar Başkanı

Malatya Milletvekili

Bakmadan Geçme