Özal için 'Kalbimizdesin¸ Unutmadık'

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın vefatının 26. yıl dönümünde Malatya Valiliği ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında Evkur Yeni Malatyaspor ve MASTÖB işbirliği ile Evkur Yeni Malatyaspor futbolcuları sahaya üzerinde Özal fotoğrafı ve 'Kalbimizdesin¸ Unutmadık' ifadesini yer aldığı tişörtlerle çıktılar.

 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 26. yıl dönümünde Malatya Valiliği ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında Evkur Yeni Malatyaspor ve MASTÖB işbirliği ile Evkur Yeni Malatyaspor futbolcuları sahaya üzerinde Özal fotoğrafı ve “Kalbimizdesin¸ Unutmadık” ifadesini yer aldığı tişörtlerle çıktılar.

 

Süper Ligin 28. Haftasında Yeni Malatya Stadında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Aytemiz Alanyaspor arasındaki müsabakasında Yeni Malatyaspor’un  yedek futbolcuları  merhum Özal’ın  17 Nisan’da vefatının 26.yıl dönümü nedeniyle sahaya üzerinde merhum Turgut Özal’ın fotoğrafı ile birlikte “Kalbimizdesin, Unutmadık” ifadesinin yer aldığı tişörtlerle çıktılar.

 

Yeni Malatya Stadında Doğu Tribününe ise Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Yeni Malatyaspor Kulübünün amblemleri bulunan “8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz” ifadesinin yer aldığı pankart asıldı.

Bakmadan Geçme