Oyumuz Cumhurbaşkanlığın da Erdoğan Vekillikte MHP'ye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olduğunu ifade ederek, "24 Haziran'da oyumuz reislikte Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne olacak" dedi.

 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını sürdüren Dr. Coşkun, Malatya Hal'inde gerçekleştirilen programa katılarak Malatya Barosu, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Merkezi, BİMYAD, Rışvanlılar Derneği ve Mamsurlular Derneğini ziyaret etti.

Dr. Coşkun, ziyaretlerinde 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için destek isteyerek, "24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. Recep Tayyip Erdoğan MHP’nin adayıdır. Biz, oyumuz reislikte Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne olacak diyoruz" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının bütün mevki ve makamları millete hizmet etme aracı olarak gördüklerini dile getiren Dr. Burhan Coşkun, "Bizim önceliğimiz milletimizin gönlüne girmek. Biz, milletimizle beraber yürümek istiyoruz. 24 Haziran akşamı göreve gelirsek, milletimizin istediği doğrultusunda çalışacağız ve milletimizle birlikte olacağız" dedi.

Dr. Coşkun, Cumhur İttifakı'nın milletin isteğiyle kurulduğunu kaydederek, "Milliyetçi Hareket Parti'mizin 50 yıllık bir geçmişi var. Biz, siyaseti siyaset yapmak için yapmıyoruz. Bizim önceliğimiz ülkemiz ve devletimizdir. Gayemiz devletimizi dimdik ayakta tutmaktır. 15 Temmuz'da aziz milletimiz sokağa indi ve vatan hainlerine 'dur' dedi. Milyonlar Yeni Kapı mitinginde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastı. Bu birliktelikle birlikte 'Cumhur İttifakı' kuruldu. Bu ittifak, herhangi bir pazarlık etrafında kurulmadı" diye konuştu.

Fitne ve fedasın önüne geçilebilmesi için seçimin erkene alındığını ifade eden Dr. Coşkun, "24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan birinci turda seçilecek. Biz adayımızı 2023'e kadar destekleyeceğiz. MHP'ye verilen her oy Recep Tayyip Erdoğan'a verilmiş bir oydur. Yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olacak Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin güçlü olabilmesi için Milliyetçi Hareket Parti'mizin mecliste güçlü olması lazım" dedi.

Bakmadan Geçme