Osman Güder, projelerini anlattı

Battalgazi'mize yeşil alanları kazandıracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "İnderesi'nde yine 900 dönümlük bir yeşil kuşak alanı var. Orada doğal bir güzelliğin yanı sıra 700 civarında da mağara var. El ele vererek orayı da Battalgazi'mize kazandırmak istiyoruz. Bunun yanında gençlerimize yönelik projelerimiz olacak. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına güzel merkezler yapacağız" dedi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Güder, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Güder, kendisine iletilen sorun, istek ve önerileri dinledi.

Vatandaşların duasını alan Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin önemine dikkat çekti. Güder, esnaflarla yaptığı sohbette, "Esnafımız şehrimizin ekonomik temelini oluşturmada büyük paya sahiptir. Ahilik fikriyle hayata geçireceğimiz projelerin adımlarını atarken, esnafımızla ortak fikirler dahilinde hareket edeceğiz" dedi.

Güder, daha sonra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Battalgazi Belediye Başkanı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Milli Birlik Cemiyeti'nde gençlerle bir araya geldi. Güder, gençlerle uzun süre sohbet etti. Osman Güder, 1997 yılında şehit olan Mahmut Şireci'nin ailesini ziyaret etti. Güder, şehidin annesinin elini öperek, Türk Bayrağı takdim etti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Başharık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantısında Battalgazi için düşündükleri projeleri açıklayan Güder, şunları söyledi: "Kanalboyunda bir yeşil kuşağımız var. Stadın yerine güzel bir Millet Bahçesi yapılacak. O bölgedeki Atatürk Kız Lisesi taşındı. Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanımız ile Ziraat ve Halkbank'ın genel müdürleri Malatya'ya geldi. O bölgede bir sanat okulumuz var. Yeşil kuşağın bütünleşmesi adına o sanat okulumuzu başka bir yerde öğrencilerimizin istifadesine sunmak istiyoruz. İnderesi'nde yine 900 dönümlük bir yeşil kuşak alanı var. Orada doğal bir güzelliğin yanı sıra 700 civarında da mağara var. El ele vererek orayı da Battalgazi'mize kazandırmak istiyoruz. Bunun yanında gençlerimize yönelik projelerimiz olacak. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına güzel merkezler yapacağız. Gençlik spor, geçlik eğitim merkezleri yapacağımız. Çocuklarımız için ise masal kahramanlarının içerisinde bulunduğu, tatil köyleri yapmayı planlıyoruz. Ayrıca, spor komplekslerini Battalgazi'mize kazandırmak istiyoruz."

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise Malatya'nın çok büyük bir değişim yaşadığını ifade etti.

Milletvekili Çakır, Malatya'nın hem alt hem de üst yapıda önemli hizmetler yaptıklarını kaydederek, "Caddeler, sokaklar, yeni açılan bulvarlar olsun Malatya her noktasıyla değişti" dedi.

Çakır, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin önemine değinerek, "Biz bu seçimde sadece bizi yönetecek belediye başkanlarını seçmeyeceğiz. Osman Güder ve Selahattin Gürkan başkanlarımızı en yüksek oy ile seçmek sadece Malatya için bir prestij değil, ülkemizin içerisinden geçmiş olduğu kritik dönem içinde Türkiye genelinin oy oranı çok önemli. Bir tarafta cumhurbaşkanımızın, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın oy kaybetmesini isteyen bir kesim var. PKK'yı, DEAŞ'ı besleyenler, Suriye'yi kan gölüne çevirenler, eli kanlı terör örgütlerini ülkelerinde barındıranlar, onlara silah ve sermaye verenler; yine Irak, Libya, Tunus, Yemen'de insanlık dışı katliam yapan bir emperyalist yapıyı düşünün, bunların tamamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kaybetmesini istiyorlar. Tek hedefleri bu. O nedenle 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim, yerel seçimin çok daha ötesinde bir seçim" diye konuştu.

Bakmadan Geçme