Ortaya Çıkan Tablo Bizleri Gururlandırdı

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolculardan Başkan Çakır'a bayrak teşekkürü

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı futbolcuları Sadık Çiftpınar, Ertaç Özbir, Murat Yıldırım ve Rahman Buğra Çağıran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, geçtiğimiz Pazar günü Yeni Şehir Stadında dağıtılan 17 bin Türk Bayrağından dolayı teşekkür ettiler.

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda görevli Mehmetçiklere gönül desteği sağlamak için geçtiğimiz Pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor – Demir Grup Sivasspor maçında tribünlere gelen tüm taraftarlara Türk Bayrağı dağıtılmış ve maç boyunca Mehmetçiğin yanındayız mesajı verilmişti.

Tribünlerde bizzat Türk bayrağı dağıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden futbolcular, Başkan Çakır’a giydikleri formaları hediye ettiler.

Çakır: Türkiye’ye dalga dalga yayıldı

Sivas maçında kazanılan 3 puandan dolayı futbolcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Sivas maçında Malatya Şehir Stadyumunda güzel bir ambiyans oluştu. Malatyalılar hem takımlarını destekledi,  hem de Mehmetçiğe sahip çıktı. Ülkemiz büyük bir mücadele veriyor. O mücadelede bizler de Mehmetçiğimizin yanındayız. O güzel tablo Türkiye’nin her yerine dalga dalga yayıldı. Futbol takımımız da aldığı sonuçla bizleri mutlu etti. Emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Sadık: Çok mutlu oluyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın daima yanlarında olduğunu belirten başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, “Biz futbolcular olarak bu durumda çok mutlu oluyoruz. Sivasspor maçındaki Türk Bayrağı jesti sonrası ortaya çıkan tablo bizleri ayrıca gururlandırdı. Bu ince ve nazik davranışınızdan dolayı futbolcu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde duygularını dile getirdi.

Şehir Türk Bayraklarıyla donatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Evkur Yeni Malatyaspor – Sivasspor maçında dağıttığı 17 bin Türk Bayrağının yanı sıra başta ana caddeler olmak üzere tüm şehri Türk Bayraklarıyla donattı.

Bakmadan Geçme