'Ortak Akılla Güzel İşlerin Başarılacağına İnanıyoruz'

AK PARTİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN GÜDER:

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

Osman Güder,  Nakliyatçılar Sitesi’ni ziyaret ederek, site esnafıyla bir araya geldi.

Güder burada yaptığı konuşmada ortak akıl vurgusu yaparak, “Battalgazi’yi daha modern, daha gelişmiş bir ilçe yapma noktasında ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

“İlçemizi birlikte yöneteceğiz”

İstişareye ve ortak akla büyük önem verdiklerini belirten Güder, “Bu ata topraklarımızı içerisinde barındıran mukaddes beldeyi tüm mahallelerimizle biliyor, tüm muhtarlarıyla tanıyoruz. Şimdiden neler yapmamız gerekiyor bunların raporlarını tutuyoruz. Battalgazi’mizde 102 mahallemizde, 326 caddemizde, 1826 sokağımızda neler yapmışız, neler yapacağız onların raporları elimizde mevcut. Gerek Battalgazi belediyesi olsun, gerek büyükşehir belediyesi olsun birlikte hareket ederek buradaki sıkıntıları nasıl çözebiliriz, istişaresini yapacağız inşallah. Biz ortak akılla güzel işlerin başarılacağına inanıyoruz.  O yüzden Battalgazili hemşerilerimiz, STK’larımız ve üniversitelerimizle hep birlikte hareket edip, ilçemizi birlikte yöneteceğiz inşallah” dedi.

“Görev ve makamlar gelip geçici, önemli olan geride bırakılan eserler”

Güder, görev ve makamların gelip geçici olduğunu, esas olanın geride bırakılan hizmetler olduğunu da söyleyerek, “Makamlar gelip geçicidir. Dün başkası vardı, bugün bir başkası, yarın farklı birisi olacak bu makamlarda. Burada unutulmaması gereken esas kaide, kim arkasında hangi eseri bırakmış, hangi gönle dokunmuş, kimden hayır duası almış. Biz hayır duası almaya, gönüllere girmeye, eserler bırakmaya geliyoruz. Bunun için de Battalgazi sınırları içerisinde yaşayan herkesin oyuna talibiz” diye konuştu. 

 

Bakmadan Geçme