Ömer Karaoğlu Hayran Bıraktı

Elazığ Belediyesi'nin kültürel etkinlikler dizisi kapsamında düzenlediği 'Şehitler Gecesi'nde'

Elazığ Belediyesi’nin kültürel etkinlikler dizisi kapsamında düzenlediği ‘Şehitler Gecesi’nde’ ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu hemşerilerimizle buluştu. Marş ve ezgilerin seslendirildiği gecede sanatçı Karaoğlu, şehitlik türküsü eserini dinleyenlerle birlikte okuyarak, tüm şehitlerimize rahmet diledi.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Abdülhakim Aydın ve STK temsilcileri ile çok sayıda hemşerimiz katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Afrin’de canı pahasına mücadele eden Mehmetçiğimize ve tüm şehitlerimize dualar edildi.

Şehitlik ezgileri ve tevhit marşları ile sahneye çıkan Ömer Karaoğlu, birbirinden güzel ezgiler seslendirerek izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Belediye tarafından düzenlenen organizasyonlar sayesinde sevilen isimler ile bir araya geldiklerini ve memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Elazığ Belediyesi’nin Şubat ayı etkinlikler programı kapsamında Şehitler Gecesi programının yoğun bir katılımla gerçekleştiğini belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sanatçı Karaoğlu’nun hemşerilerimizle bir araya geldiğini ve güzel bir organizasyona imza atıldığını kaydetti. Başkan Yanılmaz, 23 Şubat Cuma günü de Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil’in katılımıyla “Vefatının 100. Yılında Sultan Abdülhamit Han” konferansının Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini ifade ederek, bu güzel programa hemşerilerimizin davetli olduğunu belirtti.

 

Bakmadan Geçme