Ömer Ekici'ye Yoğun İlgi

MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Malatya’yı ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşan Ömer Ekici, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sahur sonrasına kadar devam ettiren Ekici, İlçelerde teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelerek ,24 Haziran genel seçimlerinin önemi hakkında istişarelerde bulunuyor.

Vatana, Millete, gelecek nesillere hizmet edecek birikime, donanıma, vicdana, ahlaka, güç ve enerjiye sahip olan MHP Malatya Milletvekili adayı Ömer Ekici ziyaret ettiği yerlerde büyük ilgiyle karşılanıyor.

Ziyaretlerinde Malatya  ve İlçelerini daha da geliştirip ilerilere taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Ekici’nin  , Milletvekili seçilmesi halinde Malatya ve tüm ilçelerinin hükümetin  hizmet ve projeleri kapsamına alınmasını ve bu mukaddes davayı  en iyi şekilde temsil edeceği noktasında vatandaşın tam anlamıyla güvendiği  ve desteklediği aday olarak ön plana çıkıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde ve Özellikle Akçadağ  İlçesinde büyük bir ilgi ve destek gören Ekici, Samimi ve içten konuşmalarıyla halkın teveccüh gösterdiği ve her geçen gün teveccühün arttığı  Malatya ve Malatyalıyı tanıyan , İl ve İlçelerin sorunlarını yakından takip eden,siyasetin içinde yetişmiş önemli bir isim olarak İl ve İlçelerden büyük destek görüyor.

 

Bakmadan Geçme