Oktay Ceviz'den ABYB'ye Ziyaret

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Yoga Eğitmeni Oktay Ceviz, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Oktay Cengiz , Yoga Eğitmeni,Nefes Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı olarak , kişilere mükemmel sağlık ve spiritüel evrim kazandırma çabasıyla adından sıkça söz ettiren örnek bir isim.

Ceviz, Yoga eğitimini bilimsel bir şekilde gerçekleştirmek, Yoga tekniklerini olduğu gibi vermek, insanların fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığını geliştirmek ve spiritüel evrimine yardım etmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.


Ziyarette, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine Yoga Sporu hakkında bilgiler veren Oktay Ceviz’’Aile boyu yapılabilen, her yaşın sporu Yoga ile birlik ve bütünlük duyguları, yaşamın kutlu ve mutlu yönlerini yaşamak mümkündür.  Orijinal Yoga Sistemi,  bilinen en eski kişisel gelişim ve bütünsel sağlık sistemidir. Nefes teknikleri ile artan oksijen sayesinde tüm vücut canlanır, yenilenir. Duruş teknikleri ile omurga ve kaslar esner, güçlenir. Konsantrasyon, meditasyon ve gevşeme teknikleri ile zihin rahatlar, sinirsel gerginlik atılır.  Düzenli uygulama ile tam bir fiziksel sağlık, sinirsel denge, zihinsel rahatlık, berrak ve uyanık bilinç kazanırsınız. Beden, zihin ve ruhun mükemmel uyumunu yakalarsınız’’ şeklinde bilgiler verdi.

‘’Dünya Sağlık Örgütü’ne göre Yoga uyguladıkça olumsuzluklardan sakınma ve olumlu olanı yaşama geçirme becerisi artıyor, bireyler sağlıklı ilişkiler kuruyorlar ve sosyal ilişkilerde başarı gösteriyorlar. Her gün 1 saatinizi Yoga yapmaya ayırırsanız sağlık, refah, özgürlük, huzur dolu mutlu bir hayata da adım atarsınız’’ifadelerini kullanan Cengiz,’’ Yoga tekniklerini düzenli olarak değişmez kararlılıkla uygulayın, kesinlikle başarıya ulaşacaksınız’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Oktay Cengiz’e vermiş olduğu bilgiler ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme