Öğrenci ve yakınlarına konuk evi

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, en önemli ihtiyaçlarından birisinin ilçeye gelen öğrenci ve öğrenci yakınlarının konaklaması olduğunu ifade ederek, göreve geldiklerinde öğrenci ve yakınlarına konuk evi yapacaklarını açıkladı.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, en önemli ihtiyaçlarından birisinin ilçeye gelen öğrenci ve öğrenci yakınlarının konaklaması olduğunu ifade ederek, göreve geldikleri takdirde öğrenci ve yakınlarına konuk evi yapacaklarını açıkladı. Şimşek, Gölbaşı’na gelen konukların mağduriyetinin bu şekilde sona erdireceklerinin müjdesini verdi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“İlçemizde başta Polis Akademisi olmak üzere birçok eğitim ve öğretim kurumu bulunmaktadır. Polis Akademisi ve diğer eğitim kurumlarında farklı zaman aralıklarında ulusal ölçekte sınavlar yapılmaktadır. Güvenle yaşamamızın fedakâr mensupları olan polisliğe ilgi her zaman büyük oluyor. Bu nedenle de sınav zamanında özellikle Polis Akademisi’ne girebilmek için yurdumuzun dört bir yanından gençlerimiz yakınları ile birlikte Gölbaşı’mıza gelmektedirler.

Ancak ilçe merkezimizde konaklama birimlerinin az sayıda olması sebebi ile şehir dışından gelen öğrencilerimiz ve yakınları, ciddi mağduriyetler yaşamaktadır. Bu mağduriyetlerini giderilmesi amacı ile ilçemizde öğrenci ve öğrenci yakını konuk evi yapılacaktır.”

 

Bakmadan Geçme