Narmikan İçmesuyuna Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Arguvan İlçesi Narmikan Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan 4.700 metrelik içmesuyu hattı çalışmalarına başladı.

 

Narmikan Muhtarı Nurhayat Eren: “Zor Şartlarda Çalışıyorlar”

Çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ederek sözlerine başlayan Muhtar Nurhayat Eren: “MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemizde gerçekleştirdiği çalışmalarla bizlere su getiriyor. Mahallemize, Özel İdare zamanında keson kuyu açılmıştı. MASKİ Genel Müdürlüğü yedek bir kuyu daha açtı. Şu anda 4.700 metrelik içmesuyu şebeke hattı inşa ediliyor. Suyu bize ulaştırmak için çok çalışıyorlar. Mahallemizde bir dere var. İçmesuyu şebeke hattı bu dereden geçiyor. MASKİ personeli yaklaşık 1 aydır bu bölgede çok zor şartlarda çalışıyor. Yapılan çalışmalarda sağlam ve modern borular kullanarak içmesuyu altyapısı inşa ediyorlar. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürümüze, MASKİ çalışanlarına ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Genel Müdür Ertan Mumcu: “4.700 Metrelik İçmesuyu Hattı”

Malatya’nın her noktasına ulaşarak altyapı yenileme çalışmaları yapan MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkez ilçeler ve diğer 11 ilçede altyapı güçlendirme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında Arguvan İlçesi Narmikan Mahallesi’nde başlayan içmesuyu hattı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Genel Müdür Ertan Mumcu: “ Narmikan Mahalle’mize 4.700 metrelik içmesuyu şebeke hattı çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz bölgede özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra mahalle halkı içmesuyuna kavuşacak. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme