Nakkaş Kahramanmaraş artık İstanbul'da

Osmanlıdan Günümüze Nakış kültürü Artık İstanbul'da da Hizmetinizde!

Elişi nakış sanatında dünyanın en önemli kentleri arasında ilk sırada yer alan Kahramanmaraş'ın başta Maraş işi, Maraş Filesi, Türk İşi, Hesap işi, Aplike ve Filtre olmak üzere 21 çeşit nakış tekniğiyle Osmanlıdan Günümüze çok özel eserleri nakış severlerle buluşturan Nakkaş Kahramanmaraş,artık İstanbul'da da size çok yakın.İstanbul'un Anadolu yakası Kozyatağı semtinde Şakacı sokakta 39/b adresinde butik tarzı açtığı mağazasıyla sizlere hizmet sunacak.
Nakkaş Kahramanmaraş İstanbul Beylerbeyi Sarayında 7, Yunanistan Gümülcine de 1,Suudi Arabistan Riyad’da 1, Brüksel de 1 ve Gaziantep kent müzesinde 1 olmak üzere 11 önemli tarihi öneme sahip sergiye imza attı. Bu yıl İstanbul'un tarihi saraylarından birinde yine muhteşem bir sergiye daha imza atacak olan Nakkaş Kahramanmaraş - İstanbul şubesini ziyaret eden fahri muhabirimiz Eyüp Kadir Kılcı'ya açıklamalarda bulunan şube sorumlusu Ahmet Gürkan; yaklaşık bir yıl önce İstanbul şubemizi açtık.Nakkaş Kahramanmaraş'ta ustamız Sıdıka Gürkan hanım yoğun bir çalışma yapıyor.İki yıldır sergi için hazırlık yapıyor. Çok nadide, zarif ve şık eserleri gün yüzüne çıkaracağız.Şimdi sergiyi yapacağımız mekan için isim vermek istemiyorum ama Nakkaş Kahramanmaraş klasiği olacak. İstanbul da nakış severleri şubemize nadide,zarif ve bir o kadar da etkileyici ürün yelpazemizi görmeye davet ediyorum dedi.


Nakkaş Kahramanmaraş, İstanbul şubesiyle birlikte yine bir ilke imza attı.Sizlere âlâ hizmet için tüm sosyal ağlarda @nakkas46 ile her an yanınızda.

Nakkaş Kahramanmaraş, İstanbul Şubesi Kozyatağı Mahallesi Şakacı Sokak No 39/B Kadıköy İstanbul adresinde. Kozzy Avm bir alt sokağında.

Bakmadan Geçme