Mutluluk Bilim Konferansı

Gençlik ve Eğitim Derneğinin destekleriyle Sosyal Yaşam Topluluğunun düzenlemiş olduğu Mutluluk Bilimi Konferansına Dünyanın En Mutlu İnsanı ünvanıyla bilinen Erkan Demir katılım sağladı.

Gençlik ve Eğitim Derneğinin destekleriyle Sosyal Yaşam Topluluğunun düzenlemiş olduğu Mutluluk Bilimi Konferansına Dünyanın En Mutlu İnsanı ünvanıyla bilinen Erkan Demir katılım sağladı.

İnönü Üniversitesinde gerçekleşen Mutluluk Bilimi konferansı yoğun ilgi gördü.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz şu ifadelere yer verdi.

Bayduz; “ Gençlerin mutlu olmak için sürekli geleceğe odaklandıklarını, mutluluğu daima ileride gördüklerini, hâlbuki mutluluğun insanla gelen bir yol azığı olduğunu söyleyen başkan Bayduz sözlerine şu şekilde devam etti.  

Mutluluk, emeğimizle, çabamızla ve tutkumuzla da doğru orantılıdır. Beklentilerimizi tamamen dış çevre etkenlerine dayalı oluşturmuş isek, ne yazık ki bu durum doğru ve gerçekçi bir beklenti olmaktan uzaktır. İnsanların içsel motivasyon etkileşimlerinin birbirinden farklıdır. Bu nedenle kimimiz maddi edinimlerden, kimimiz, kariyer yapmaktan, kimimiz ise bir başarının içinde yer almaktan motive oluyoruz. Mutluluk önce insanın kendisiyle barışık olmasıyla, sonrasında ailesiyle ve yakın çevresiyle güçlü bağlarının kurulu bulunmasıyla, iş yaşamındaki durumu ve konumuyla, yani öncelikle bu ilk iki aşamadan bağımsız değerlendirilemeyecek bir olgudur. Bugünkü Mutluluk Bilimi konferansımızın gerçekleşmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize, Sosyal Yaşam Topluluğu ekibine, bizleri kırmayıp bu konferansa konuşmacı olarak katılan profesyonel yaşam koçu dünyanın en mutlu insanı unvanıyla bilinen Erkan Demir beye, iş adamı Şener Eroğlu’na, konferansa katılan tüm gençlere ve desteklerini esirgemeyen İnönü Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay beye teşekkür ediyorum.”dedi.

Bakmadan Geçme