Muhtar Adayı Şahin Keleş'ten Abyb'ye Ziyaret

Merkez Beydağı Mahallesi Muhtar Adayı Şahin Keleş, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Her zaman sosyal hayatın içinde olan, Siyasi partiler ve Sivil toplum kuruluşları ,Resmi kurum ve kuruluşlarla iletişim kurma noktasında gereken çabayı göstererek,gerek hizmet noktasında ,gerekse mahalle sakinlerine yardımcı olmak için elinden gelen her türlü desteği veren ve oldukça sevilen bir isim olarak öne çıkan  Merkez Beydağı  Mahallesi Muhtar Adayı Şahin Keleş, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Keleş’’Mahallenin sorunlarını biliyorum. Muhtar olduğum zaman Belediye ve resmi kurumlarında desteğiyle  mahallemize en güzel biçimde hizmet vereceğim’’dedi. 

‘’Herkesin kardeşçe, dostça yaşayacağı bir mahalle yapmak yolunda elimden geleni yapmaya çalışacağım’’şeklinde konuşan Keleş’’. Dürüst, sağlam bir kadroyla mahallemiz için hizmete talibim” ifadelerini kullandı. 

 Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ziyaretten dolayı Merkez Beydağı  Mahallesi Muhtar Adayı Şahin Keleş’e teşekkür etti.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme