Muhammet Kılıç'tan Tüzüğe Sert Tepki

Yeni Malatyaspor futbol kulübüne adaylığını basın karşısında açıklayan ve bir çok sponsor ile dev bir bütçe ile takımı devralacaklarını dile getiren Muhammet Kılıç, seçimlere az bir gün kala değişen tüzük'e sert tepki gösterdi.

Yeni Malatyaspor futbol kulübüne adaylığını basın karşısında açıklayan ve bir çok sponsor ile dev bir bütçe ile takımı devralacaklarını dile getiren Muhammet Kılıç, seçimlere az bir gün kala değişen tüzük’e sert tepki gösterdi.

Kılıç sosyal paylaşım kişisel sayfasında  Adil Gevrek’e sitem ederek bu işin peşini bırakmayacaklarını dile getirerek, “Yeni Malatya spor kongresi değil bu Adil Gevrek gevreğin muhtarlık seçimi bunu yapanlar utansın....Allah’ım Adil gevreğe uzun ömür versin o ölse veya bıraksa tüzüğe göre başkan adayımız yok...Malatya büyükleri biraz sahip çıksın...Adil gevrek 3 ay sonra formalite bir kongre daha yapacak oyun üstüne oyun dönüyor büyük MALATYA ...”ifadelerini kullandı.

 

Kılıç ,” TFF şikayet için dosyamızı hazırladık dernekler masasına vereceğiz paramızla yönetimimizle böyle birşey olamaz...Biz Malatyalı olarak bu işin peşini bırakmayacağız.. 6 milletvekili Malatyalı tüm belediye başkanları ve tüm iş adamlarımız daha da ötesi tüm devlet büyüklerimiz aday olamıyor dahada fazlası tüm Türkiye bir araya gelse yine de boş ona göre tüzük hazırlanmış” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

 

Malatya Cadde.Com’a bilgi veren İş İnsanı Muhammet Kılıç, tüzükle ilgili sıkıntılarını dile getirirken, bu tüzük mevcut Adil Gevrek’in bırakması durumunda koca camia’ya kralınında aday olamayacağını, ve bu tüzüğü Adil Gevrek kendine göre yaptığını açıkladı. Bu durum karşısında sessiz kalmayacaklarını ve gerekli yerlere girişimleri, başlattıklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme