Milletvekili Fendoğlu, Yeni Malatyaspor Kampında

Mecliste yemin ettikten sonra ilk ziyaretini Tüm Malatya'nın ortak paydası Yeni Malatya sporun bugün başlayan Topuk Yaylası Kampına giderek takımı ziyaret etti.

Mecliste yemin ettikten sonra ilk ziyaretini Tüm Malatya’nın ortak paydası Yeni Malatya sporun bugün başlayan Topuk Yaylası Kampına giderek takımı ziyaret etti.

Bu ziyarette Takımın Teknik direktörü Erol Bulut ve  hocalar ile görüşen Mehmet Fendoğlu,Takım kaptanları Adem Büyük ve Sadık Çift Pınar ile görüşüp Başarılar diledi.Takımla birlikte Yemek yiyen MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu  ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Tüm Malatya’nın ortak paydasi siyaset üstü en önemli değerimiz olan E.Y.Malatyaspor’u  ziyaret ettim.Elbetteki ilk ziyaretimi göz bebeğimize yapmam kadar doğal bir şey yoktur.Dünde takımımızın yanındaydık.! Bugünde yarında yanında olmaya devam edeceğiz.

Takımın değerli hocası Erol Bulut hoca ve ekibine başarılar diledim.Takım Kaptanlarımız Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar’la konuştum başarılar diledim.Onlarda sizin bizi yalnız bırakmamanız önemli teşekkür ediyoruz dediler.Bende onlara başarılar diledim vede bundan somnra hep yanınızda olacağım.Sevinçte beraber sevinecek,Üzüntünüzüde paylaşacağım dedim.Çok güzel ve anlamlı bir ziyaret oldu. 2018  –  2019  Futbol sezonunda E.Y.Malatya sporun başarılı olacağına inanıyorum.İnşallah sakatlığın olmadığı  başarılı bir sezon diliyorum dedi.

Bakmadan Geçme