Milletvekili Fendoğlu'nun 15 Temmuz Mesajı

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET CELAL FENDOĞLU

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 15 Temmuz fetö kalkışmasının 2.senesinde  yazılı açıklama yaparak şu görüşlere yer verdi;

15 Temmuz Fetö kalkışması, asırlardır Süren kirli oyun ve senaryoların en kötü türüdür. .Ederi bir dolar olan vatansız beslemelere verilen salalarla, tankın önüne sere serpe yatan kahramanlarla durdurulmuş, dağlanmış ve dağıtılmışlardır.

Bu kahramanlık destanın adı MİLLİ İRADE’dir. Ayağa kalkan diriliş ruhu, milleti diri diri yakmak ve toprağa yatırmak isteyen hainleri ve arkalarındaki güçleri yerle yeksan etmiştir. 15 Temmuz’da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. Devletin içine sızma teşebüsü milli iradenin tecellisi ile yerle bir edilmiştir.

“Kürşad’ın kırk çerisi, Fatih Sultan Mehmet’in ulu batlısı, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün geri dönmeyi düşünmeyen erlerinin farklı bedenlerdeki aynı ruhla,binlerce vatan evlatladının bedenlerinde vücut bularak hainlere gerekli dersi vermişlerdir” 

Kurtuluş savaşında kundaktaki bebeğini bırakıp sırtına top mermisi alan analarımız ve bacılarımızın ortaya koyduğu irade 15 temmuz gecesi tekrar etmiştir.Vatana göz diken hainlere karşı kadın,erkek,büyük küçük 80 milyon tek vücut olup hainlere karşı duvar örüp canını vererek destan yazmıştır.Asımın nesli 15 temmuzda tecelli etmiştir.Bir kere yükselen bayrağın bedeli ne olursa olsun inmeyeceğini yedi düvele öğrettimiz gündür.

İstiklalimize göz diken,varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür.Miilet kendi vatanı üzerinde hain plan yapanları tarihin çöplüğüne gömmüştür.

Kirli eller kırılmış,millet iradesi galip gelmiş,hainler derslerini almış veYeni Kapıda Şahlanışa geçip MİLLİ RUHUN DALGA DALGA yayılması sağlanmıştır.

Yeni kapı ruhuyla politik çıkarlar yerini milli şuura bırakmıştır. Genel Başkanımız , Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin ortaya koyduğu irade türk siyasetine ve hainlere büyük bir darbe vurmuştur.”Önce ülkem ve milletim, sonra partim” diyen Genel başkanımız tarihe büyük bir iz bırakmıştır.Milletinden başka derdi olmayan Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ fitne odaklarına dur demiştir.

İşte bugün bizi biz yapan milli şuur ve irade tek yürek olamamızın verdiği kazançtır.Millet olma bilinci şanlı tarihimizin vermiş olduğu karakter bizi biz yapan en büyük değerdir.  Ne olursa olsun ‘ben’ değil, önce devlet ve millet diyebilen irade geleceğimizin teminatıdır.

15 Temmuz’da 249 vatan evladı şehit, 2 bin 196 vatan evladı gazi olmuştur. Hepsine şükran borçlu olduğumuz unutmayacağız.

15 Temmuz hain kalkışmanın 2’inci yılında destan yazan milletimizin verdiği kutlu mücadeleyle övünüyoruz. Aziz şehitlerimize ALLAH’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.

"Vatan ne TÜRKİYEDİR TÜRKLERE, ne TÜRKİSTAN  Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: TURAN."

Bakmadan Geçme