Milletvekili Çakır'ın 8 Mart Kadınlar Günü Basın Mesajı

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ

Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin, sevginin ve medeniyetimizin temel kaynağı olmuşlardır.

8 Mart, varlıklarıyla kahramanlığın, dayanışmanın,  asaletin, sonsuz sevgi ve merhametin timsali kadınlarımızın gurur günüdür.  

Kahramanlığın en güzel örneğini gösteren Türk Kadını, dün olduğu gibi bugün de her alanda ülkemizin kalkınması için büyük katkı sunmaya devam etmektedirler. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan kadınlarımız, sevgi, hoşgörü ve duyarlılıkla yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde de önemli rol oynamaktadırlar. Üstlenmiş oldukları her zorlu görevlerde başarılı sonuçlar elde ederek iş hayatından siyasete, sanattan spora kadar birçok alanda hem ülkemizde hem de uluslararası arenada kendilerinden söz ettiren Türk kadınını gösterdikleri çaba ve özverilerinden dolayı tebrik ediyorum. 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, vefakar kadınlarımızın bu onurlu gününü kutlar, sağlık başarı ve huzurlu günler dilerim.

Bakmadan Geçme