Midder'den Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Elazığ Şube Başkanı Suat Şekerci

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Elazığ Şube Başkanı Suat Şekerci ve dernek üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MİDDER Elazığ Şube Başkanı Suat Şekerci, amaçlarının 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında milletin gösterdiği kutsal mücadeleyi yaşatarak milli birlik ve beraberlik konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

Dernek olarak demokrasi şehitlerinin emanetlerine sahip çıkmak ve gösterdikleri milli duruşu gelecek nesillere aktarmak için çalıştıklarını belirten Şekerci, Başkan Yanılmaz’ın da aynı ruha sahip çıktığını ve dernek faaliyetlerine destek olduğunu kaydetti.

15 Temmuz gecesi Başkan Yanılmaz’ın milletimize ‘meydanlara çıkalım’ çağrısında bulunduğunu ve belediye iş makinelerini tehlike arz eden noktalara yönlendirdiğini belirten MİDDER Başkanı Suat Şekerci, bu mücadele ruhunun milli birlik ve beraberlik için önemli olduğunu ifade ederek Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: “15 TEMMUZ RUHU NESİLLER BOYU YAŞATILACAK”

MİDDER Elazığ Temsilciliği’nin yapmış olduğu anlamlı ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, aziz milletin 15 Temmuz gecesinde gösterdiği mücadelenin tarih boyunca anlatılacak bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

“Şehitlerimizin emaneti olan bu topraklarda 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız” diyen Başkan Yanılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü:  

“1071 tarihinden beri bu topraklarda yaşayan atalarımız birçok hain terör örgütüyle karşı karşıya kaldı. Ancak 15 Temmuz’da kendi uçaklarımızın, kendi tank ve silahlarımızın meclisimizi, cumhurbaşkanlığı külliyemizi bombaladığı hainleri görmemişti.

Tarih boyunca milletimiz, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen böylesi bir alçaklıkla ilk defa karşılaştı. Milletimizin 15 Temmuz gecesinde gösterdiği ruh, duruş ve irade çok önemlidir. Nesiller boyu unutulmaması gereken kutsal bir mücadeledir”.

 

Bakmadan Geçme