MHP'li Fendoğlu Türk Eğitim Sendikasını Ziyaret Etti

Fendoğlu 'Ayyıldızımızı Şerefle Taşıyorum'

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 2019’un ilk ziyaretini Türk Eğitim Sendikası Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve yönetimini ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Öğretmenlerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu tüm sorunları tek tek dinleyerek, yapılması gereken konularda açıklama yaptı.

Ziyarette bir konuşma yapan Türk Eğitim Sendikası Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, “2019’un ilk gününde sayın vekilimizin bizleri ziyaretin dolayı teşekkür ediyorum. Türk Eğitim Sendikasının başlatmış olduğu, ‘Ayyıldızımı Gururla Taşıyorum’ etkinliğine destek olan ve her daim göreve geldiği günden bu yana öğretmenlerimizin sorunları ile ilgilenen MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’na şahsım ve yönetim kurulum ve üyelerim adına şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’da yaptığı açıklamada, “Türk Eğitim Sendikasının başlatmış olduğu ,’Ayyıldızımı Gururla Taşıyorum’ kampanyasına destek olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum.Ve canı gönülden bu kampanyayı destekliyorum.Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder, gölgende bana da bana da yer ver.Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.Yurda ay yıldızının ışığı yeter”ifadelerini kullandı.

Daha sonra ziyaret proğramında, Türk Eğitim Sendikasının başlatmış olduğu Ayyıldızımı Gururla Taşıyorum kampayası çerçevesinde, Başkan Türkyılmaz Ayyıldız rozeti ,MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun yakasına taktı. Fendoğlu daha sonra ziyaret proğramına katılan Türk Eğitim Sendikası üyelerine tek tek Ayyıldız rozeti taktı.

Ziyaret proğramına MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya İl Basın Danışmanı Said Yalçın ve yönetim kurulu da katıldı.

Bakmadan Geçme