MHP Yeşilyurt'da Mutlak Başarı

'Türk Milliyetçileri devletimizi kuran, koruyan ve ileriye taşıyan iradenin sahipleridir. Yerel Seçimler bu gücün ve iradenin Malatya'lılar tarafından nasıl desteklendiğini gösterecektir'

Yerel seçimler yaklaşırken ,tüm siyasi partilerde olduğu gibi Mhp İl ve İlçelerde de Belediye yönetiminin temel taşı olan (ya da olması gereken) belediye meclis üyeleri Aday adayları tarafından yoğun şekilde müracaatlar devam ediyor.Özellikle Mhp Yeşilyurt İlçesinde ki hareketlilik oldukça dikkat çekiyor.

Uzun yıllardan beri Mhp teşkilatında yer almış ve siyasi hayatında başarılı hizmetler vermiş olan Mhp Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve tüm teşkilat olarak Belediye Meclis üyesi Aday adaylarının yoğun şekilde müracaatları ,teşkilatın tüm varlığıyla seçimlere hazır olduğunu gösteriyor.

Geçmişte zorlu seçimleri başarıyla atlatmış olan Mhp kadroları,2019 yerel seçimlerinde de,yine büyük başarılar kazanacak gibi görünüyor.

Belediyelerin aldıkları kararlar ve gerçekleştirdiği icraatlarda kent ve toplum yararının ne kadar önemseneceğini belirleme bakımından belediye meclis üyelerinin niteliklerinin  son derece önemli olduğunun bilinci ile  hareket eden Başkan Kaya ,müracaatları da  titizlikle değerlendiriyor.

‘’Yerel seçimler Malatya’ile kucaklaşmamızı gerçekleştireceğimiz bir dönüm noktası olacak. Görüyorum ki teşkilatlarımız tüm varlıklarıyla seçimlere hazır. Güçlü adaylar ve güçlü kadrolarla seçimlerin en başarılı partisi biz olacağız..Bu konuda iddialıyız, kazanacağız”şeklinde konuşan Mhp Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ,halkın taktirini kazanmış,üstlenmiş olduğu görev ve  sorumluluğu layıkıyla yerine getirmiş önemli bir isim olarak ,seçim süresince de partisine önemli kazanımlar sağlayacaktır.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

 

Bakmadan Geçme