MHP Milletvekili Fendoğlu Yazıhan ve Hekimhan İlçesini ziyaretti.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Yazıhan ve Hekimhan İlçe teşkilatlarını ziyaretti Esnaflarının sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Yazıhan ve Hekimhan İlçe teşkilatlarını ziyaretti Esnaflarının sorunlarını dinledi.
 Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Yazıhan İlçe Başkanı Basri Kaya, İl başkan yardımcılar ve ilçe teşkilatı mensupları katıldı.
Ziyarette bir konuşma yapan Fendoğlu,  Yazıhan İlçemizi sık sık ziyaret ediyoruz 24 Haziran Genel seçimlerde ilçemiz başarılı sonuç aldı. Yazıhan kendisine düşüneni fazlasıyla yaptı,  ben huzurlarınızda teşkilatım ve kendi adıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum,  genel seçimlerdeki başarınızdan dolayı, sizlere teşekkür ediyorum dedi. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu  31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel seçimler ‘de  Yazıhan’da Belediye almak istiyoruz inşallah  burada hepinize büyük bir görev düşüyor  şuan aranızda İsmet bey var aday olur mu bilmiyorum  bunun gibi değerli  olan arkadaşları çıkarsanız ön plana  Yazıhan’da iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum,  kısa süre sonra aday adayılar kesinleştirdikten  sonra  ben ve teşkilatımız Yazıhan  arkasında olacağız,  çalışmalarını destekleyeceğiz, ilçedeki Belediye’de almak istiyoruz,  burada sizlerin iradesi önemli  inanırsanız biz Yazıhan’daki belediye alırız  iyi çalışma yapıp iyi  bir adayla geldiğimiz takdirde  Yazıhan içinde oturan derdini bilen  milli yerli ve köylü olan  aday burada seçimi alır bize  sizlere teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
Fendoğlu ve beraberindeki MHP Heyeti daha sonra Hekimhan ilçesini ziyaretti. MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici, MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı, Hekimhan belediye Başkan Aday adayı Hacı Mustafa Arıkan ve partiler katıldı.
MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici  Milliyetçi Hareket Partisi MHP  kadın kollarımız muhtarlarımız il ve ilçe başkanlarımız milletvekilimiz  Hekimhan ilçemize hoş geldiniz,  MHP Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu 2nci kez Hekimhan ilçemize gelerek bizleri onurlandırıyor,  kendisi Hekimhan milletvekili  MHP  Malatya il başkanımız Ramazan Bülent Avşar Hekimhan’ıdır, Hekimhan deyince siyaset akla gelir, dedi.
“Avşar 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde  buradan stat vermiş bulunmaktayız, Milliyetçi Hareket Partisi MHP çok büyük teveccüh var  aday adaylılarımız ilçelerimize başvurularını yapmaktadır,  Hekimhan ilçemizde MHP kadroları yönetecektir, buradan Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu vekilimizde buradan söz veriyoruz Hekimhan ilçe  Belediyesini  alacağız inşallah dedi.
“Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,  beni ’de hekim hanlı gördüğünüz için onur ve şeref duyarım  Genel Başkanımız bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli bey yakından takip ediyorsunuz,  gerek gurup toplantısı ve meclis deki konuşları olsun  üç şey  noktasında hassasiyet gösteriyor birincisi kendisinin mimar olduğu  cumhur ittifakı  bekası ve devamı içini dolduran üç misyon var ’ki bunlardan bir tanesi PKK  ve FETÖ terör öğürtü sonuna kadar mücadelenin sonuna kadar devam etmesi, ikincisi  dış güçlere bağlı olarak  Türkiye Cumhuriyeti mali disiplin altına almak  gibi düşünceye sahip olan  Avrupa birliği ve ABD  NATO beslemelerinin  Türkiye içerisindeki  piyonlarının oyunlarının karşısında  devlet olarak siyasi olarak değil bakın  devlet olarak dik duruş sergilemektir , ittifakın duruşu üçüncü olan ise  Cumhurbaşkanlığı hükümet sitemidir. Bizlerde yeni sistemin ilk vekilleriyiz , ne mutlu Malatya ilk siteme bir vekil göndererek  beni ve şahımı partimi onurlandırdı,  Milliyetçi hareket Partisi MHP  camiasına üstün gayretleri ve emekleri  için bir kez daha teşekkür ediyorum  bekası devlet olan, hedefi  turan olan Türkiye’den başka bir sevdası olmayan bir Genel Başkanın evlatlarız ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme