MHP Meclis Üyesi Aday Adaylarından Abyb'ye Ziyaret

Mhp Battalgazi Meclis üyesi Aday Adayı , Malatya'nın renkli simalarından Fikret Emre ve En genç Meclis üyesi Aday Adayı Nedim Doğrul, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Malatya’nın renkli simalarından,’’pala Dayı’’ lakabıyla bilinen  ve Mehteran ekibinde olması nedeniyle de vatandaşlar tarafından oldukça sevilen Fikret Emre, Malatya’da doğup büyüyen birisi olarak kentin sorunlarının çözümü noktasında kendisinde sorumluluk hissettiği için böyle bir göreve talip olduğunu belirtti.

Emre ,Parti yönetiminin uygun görüp aday göstermesi ve Malatya halkının oylarıyla kendisini belediye meclis üyeliğine seçmesi halinde ,memleketin hayrına hizmetler yapacağını ifade etti.

En genç Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu belirten  Nedim Doğrul ise ziyarette ,bilinçli bir genç olarak halkımızın sorunlarına daha iyi ,daha net  çözümler oluşturabilmek için bu yola çıktım. En genç Meclis Üyesi Aday Adayıyım. Çıktığımız bu yolda rabbim utandırmasın diyorum. Artık söz hakkının gençlerde olmasını istiyoruz. Şehre fayda sağlayacak her projenin hayata geçmesi için çalışacağım. Siz değerli basın mensupları, her zaman doğru ve tarafsız haberler ile gündemden bizleri haberdar ediyorsunuz. Her daim şehrin sorunlarını objektif bir şekilde gündeme taşıyorsunuz. Siz sevgili basın mensuplarına da bu vesile ile teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt , Mhp Battalgazi Meclis üyesi Aday Adayı , Fikret Emre ve  genç Meclis üyesi Aday Adayı Nedim Doğrul’a teşekkür etti. Başkan Yavuzkurt ’’ 31 Mart´ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden dolayı herkesi bir heyecan sardı. Tabi bu heyecan seçmenden ziyade seçilecek olan kişiler için daha fazla. Yaklaşan yerel seçimler için Belediye Başkan Adayları kadar ,Meclis Üyesi Aday Adayları şehre hizmet etme yolunda tanıtım çalışmalarına başladılar. Bu süreçte sizlere ve tüm adaylara başarılar diliyorum’’ifadelerini kullandı.                    

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme