MHP Malatya Milletvekili A.Adayı Ekici Darende İlçesini ziyaret etti.

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Ömer Ekici Darende İlçesini ziyaretti.

Milliyetçi Hareket Partisin'den (MHP) Malatya Milletvekili aday adayı olan MYK üyesi Ömer Ekici, seçim çalışmalarına hız verdi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylığını açıklayan MHP’nin MYK üyesi Ömer Ekici, Darende ‘ilçesinde vatandaşları ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Burada halktan büyük ilgi gören Ekici daha sonra Darende Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığını ziyaretti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Darende İlçe Başkanı Mehmet Altun, Ekici’ye başarılar diledi.

Ekici ise, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek destek istedi. Bu seçimlerde Darende’de oy patlaması beklediklerini söyleyen Ekici “Milliyetçi Türkiye arzumuz adım adım gerçekleşmekte, tane tane uygulanmaktadır. Türk devletine ‘Devlet’ eli değmiştir. Milletvekili aday adaylığını açıklayan MHP’nin MYK üyesi Ömer Ekici, Devlet düşmanlarının çırpınışı beyhudedir. Binlerce yıldır, uğruna nice canlar verdiğimiz, nice kanlar döktüğümüz aziz bayrağımızın, tahrik unsuru olarak görüldüğü Türkiye’den, bayrağımızın yeniden yakıştığı yere, en yükseğe çıkmasından memnun olmayanların mücadelesidir. Bu mücadele iç savaş çığırtkanlıklarının yapıldığı, devlete meydan okumaların hat safhaya ulaştığı, bir Türkiye’den, emniyet amirlerinin teröristler tarafından tokatlandığı bir Türkiye’den, devlet otoritesinin yeniden varlığını gösterdiği bir Türkiye’ye geçişten memnun olmayanların mücadelesidir. Türk devleti ve milletinin büyük ve muhteşem yolculuğu devam etmekte, önündeki taşlar temizlenmektedir. Bilge liderimize güvenelim. Bu muhteşem yolculuğu onun Cumhur ittifakı dediği milletin ittifakıyla hep birlikte başaracağız. Herkes bu ittifaka dâhil olmaya, bu ittifaka güç vermeye destek olmaya çağırıyorum, Türk milletine kurulan oyunlar bozulsun artık” diye konuştu.

Ekici ve beraberindekiler daha sonra Darende ilçesindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ekici, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine değinerek esnaflardan destek istedi.

Daha sonra MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Ömer Ekici, ve MHP üyeleri daha sonra Kuluncak İlçesini ziyaretti. Ekici .24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimlerinde destek istedi, Esnaflarla bir araya gelerek sohbetti.

Bakmadan Geçme