MHP Malatya Kadın Kollarından Anlamlı Konferans

MHP Malatya İl Kadın Kolları Taştepe 'de Kadın Sağlığı ve özlük hakları üzerine konferans düzenledi. Konferansa yoğun ilgi olurken, Dr.Adil Zereyli ve Avukat Sevda Sürücü konuşmacı olarak katıldı.

MHP Malatya İl Kadın Kolları Taştepe ‘de Kadın Sağlığı ve özlük hakları üzerine konferans düzenledi. Konferansa yoğun ilgi olurken, Dr.Adil Zereyli ve Avukat Sevda Sürücü konuşmacı olarak katıldı.

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi Taştepe’de vatandaşlara yönelik bilgilendirme konferansı gerçekleştirdi. Kadın Kolları olarak halka hizmet etmenin ve bilinçlendirme adına konferans ve seminerler düzenlediklerini açıklayan Çiçek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana , ben ve yönetimim, İl Başkanımız R.Bülent Avşar’ın direktifleriyle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.Bu kapsamda Taştepeli vatandaşlarımıza bilgilendirme amaçlı, özellikle kadınlarımıza yönelik hem sağlık hemde özlük hakları çerçevesinde konferans düzenledik. Taştepeli kadınlarımıza konferansımıza göstermiş oldukları yoğun ilgilden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bilgi birikimleri ile bizleri ve kadınlarımızı aydınlatan , konuşmacılarımızdan Dr.Adil Zereyli beye ve Avukat Sevda Sürücü hanımefendiye de çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Kadın kolları olarak etkinliklerimiz devam edecektir.”ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 2 saat süren kadınların sağlık ve özlük hakları adlı konferans da konuşmacıların vermiş oldukları bilgiler sonrası, soru cevap şeklinde konferans sona erdi.

Bakmadan Geçme