MHP Malatya Kadın Kolları Elazığ'da

MHP MALATYA KADIN KOLLARI'NDAN DESTEK

MHP Malatya İl Başkanı Selma Çicek ve yönetimi, Elazığ'a giderek MHP Elazığ  Milletvekili adayı Oğuzhan Demir'e destek oldu.

Adliye önünde bekleyen ve hayırlı haber bekleyen MHP  Malatya Kadın Kolları İl Başkanlığı, haklı olan vekilliklerine ulaşacaklarını ve bu bekleyişin desteğin sonuna kadar devam edeceği bilgilerini aktardılar.

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çicek, "Haklı bir davamızda milletvekillimiz Oğuzhan Demir bey'e ve Elazığ teşkilatına destek olmaya geldik. Buradan Oğuzhan bey'i Ankara'ya gönderene kadar bekleyeceğiz.Sayımların  tekrar gerçekleştiği şu sıralarda, inanıyoruz ki Oğuzhan bey mutlu sona ulaşacaktır. Tüm teşkilatımızdan çevre iller ve ilçelerdeki ülküdaşlarımızdan ve asenalarımızdan ricam Elazığ'a destek olalım. Çığ gibi desteğimiz büyüsün. Gasp edilen oylarımız tekrar iade edilsin.Bu amaçla kadın kollarımız ile birlikte destek amaçlı buradayız"ifadelerini kullandı.

Elazığ'a destek için MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı'da adliye önünde bekleyişe başladılar.

Bakmadan Geçme