MHP Malatya İl Başkanı Avşar MTB Başkanı Özcan'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi Malatya Kayısı Borsa Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve il yönetimi Malatya Kayısı Borsa Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret ten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özcan "MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve yönetim kurulunun yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.Malatya Ticaret Borsamız yaklaşık 700 üyesiyle 5 Binden fazla rotasyonuyla binamızda üyelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz.  Bizde yaklaşık 4 ay önce biliyorsunuz Nisan ayında seçimlerimiz gerçekleştirdik ‘hemen kısa sürede yapılması gerek özellikle işlerle ilgili, süreç yaşadık ve onları toparladık uzun vadede yapılması gereken ilgili arkadaşlarımızla yapılması gereken Ticaret Borsası ve meclis üyelerimizle birlikte elimizden gelini yapmaya çalışıyoruz dedi.

Malatya ticaret borsa Başkanı Ramazan Özcan” Biliyorsunuz şehrimizin en önemli ekonomik gelir olan şehrin ortak paydası olan, kayısıyla ilgili olan hasat dönemimiz bitti. Şimdi müstaziscilerimiz kayısılarını depolarına kaldırdı, bir kısmı satışta bir kısmı ’da depoda hamd olsun bu sene üründeki fiyat istikrarı var tamam fiyat şuanda arzu ettiğimiz noktaya geldi. Belki kayısın hak ettiği rakamlar bunlar değil ama  ama çiftçinin üretim maliyetleri iki katı kadar fiyatlar alıcı buluyor elimizden gelini yapmaya çalışacağız sizde Malatya koma oyunda bizde takip ediyoruz,  Kayısıyla ilgili gerekli anlarda gerektiği zamanlarda üstünüze düşeni yapıyorsunuz  açıklamalarda yapıyorsunuz  Bundan sonra kayısıyla ilgi hayvancılıkla ilgili Malatya ticaret borsasında 7 tane meslek kuruluşu var  bazı sıkıntılar ve problemleriyle ilgili  yardımınıza ihtiyaç duyduğumuzda  zamanlarda sizinle birlikte, gerektiği noktalarda gerektiği yerlerde, istişare edeceğiz  ve yardımınız isteyeceğiz sizde ticaret borsası Malatya şubesi olarak bizlerin yapması gereken konularda  yapacağız istişarelerde bizler her zaman hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanlığı burada misafir etmekten dolayı büyük bir şeref duyuyoruz, MHP Bu ülkenin en önemli geçmişi olan, Türkiye’nin uzun zamandır siyasi partiler içerisinde hizmet veren en önemli, siyasi partilerimizden birisidir. Bu Ülke için her zaman Ülkenin sıkıntıya düştüğü her anında ‘da Milliyetçi Hareket Partisi MHP ‘in üstüne düşeni yaptığınızda yapmaya çalıştığında hepimiz şahitlik ediyoruz ve görüyoruz gerek ülke için yaptıklarınız gerek şehrimiz için yaptıklarınızdan dolayı ’da  ben tekrar teşekkür ediyorum  tekrar yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı ‘da bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar “Bizlerde Malatya Ticaret Borsa Başkanımız Ramazan Özcan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diliyoruz. Gecikmeli de olsa bu gün ziyarete geldik, bizleri kabul etikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan Başkanımı yıllardır tanırım kendisi siyasette başarılıdır, emiminki şimdiki görevinde  bu görevi başarı ile  layıkıyla  yerine getireceğinden emimin.Başkanımızı ziyaretine daha erken gelecektik ama seçimlerden dolayı gelemedik. Başkanım 24 Haziran seçimlerinde iyi bir çalışma sergiledik, performansımızı artırdık  birlik ve beraberliğimiz sağladık,  ve hamd olsun  1 tane de vekil ilimizden çıkardık, tabiki ortak paydamız ilimiz Malatya’mız en büyük gelir kaynağımız kayısımızdır. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi  olarak bizlere ne zaman  nasıl ihtiyaç olduğu  zaman her zaman sizlerinin yanınızda olacağımıza söz veriyoruz. Yanınızda olacağız ortak paydamız Malatya’mız için ,vatandaşımızın huzurlu olması durumunda  şehir ’de huzurlu olur mutlu olur. İnsanlarımızın mutlu olması elindeki kayısının değerinde  satılması  4 veya 5 tane firmaya bırakıp’ ta  kayısılarını ucuza satmalarını biz istemiyoruz. Sizlerede bu konuda gerçekten çok büyük işler düşüyor, bunları yapacağına ve yaptıracağınıza inanıyorum.Çünkü girdiğiniz işlerde başarılı olduğunuz biliyorum tekrar yeni görevinizde başarılar diliyorum ,hayırlı işlere imza atarsınız" ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme