MHP Kadın Kolları Harıl Harıl Çalışıyor

MHP Kadın Kolları Kuluncak Ve Hekimhan'da

MHP 8Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi Kuluncak,Hekimhan ve Merkez ilçe ve mahallelerde seçim çalışmalarına son hız devam ederken,seçim yasağı olan Cumartesi akşamı 17.00’ye kadar durmadan çalışmalara devam edeceği görülmekte.

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek, “MHP İl Başkanımız R.Bülent Avşar beyin talimatları ile Kadın kolları olarak Cumhur İttifakını anlatmak için durmadan çalışmalara son hız devam etmekteyiz. İl Başkanımızın talimatları ile Kuluncak ve Hekimhan’da  4 gündür tüm köyleri geziyoruz. Mahallelerimizi geziyoruz. 31 Mart gecesi Zafer  Kuluncak’ta ve Hekimhan’da cumhur ittifakının olacaktır.”ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir ve 13 ilçede Cumhur ittifakı  rekor oy ile sandıklardan çıkacaktır diyen Başkan Çiçek, “Büyükşehir’de adayımız Selahattin Gürkan bey tartışmasız rekor oy alarak, Türkiye’de  ilk olacağız. 13 İlçemiz içinde yaptığımız gezilerde sıkıntı görülmemektedir. Malatya’da bilge liderimiz Dr.Devlet Bahçeli beyin  emrinde ve İl Başkanımız R.Bülent Avşar beyin direktifleri ile seçimlerin son dakikasına kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Bakmadan Geçme