MHP Elazığ-Ağın'da Ali Uslu Sesleri

MHP Kökenli bir ailede yetişen, ve bu zaman kadar çizgisinden taviz vermeyen, Polis memuru görevini ifa eden , Ali Uslu MHP Ağın'da ismi şimdiden geçmeye başladı.

MHP Kökenli bir ailede yetişen, ve bu zaman kadar çizgisinden taviz vermeyen, Polis memuru görevini ifa eden , Ali Uslu MHP'de Ağın’da ismi şimdiden geçmeye başladı.

Geçtiğimiz dönemde Ağın’da aday adaylık sürecinde ismi ön planda olmuş, nitekim bazı olumsuzluklardan dolayı adaylığı gerçekleşmemişti. 2014 seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı olan  Yılmaz Serttaş’ın şimdi ise İyi Parti de isminin geçmesi, Ağın’da Ali Uslu’nun aday adaylık sürecinde , ağır bastığı ve bu kez Ali Uslu’da karar verileceği kesin gözle bakılmakta. Şu anda  Polis memurluğu görevine devam eden Ali Uslu’nun isminin Ağın’da geçmesi, genç dinamik olması, Ağın için artı olarak görülmekte.

Önümüzdeki günlerde Ali Uslu’nun adaylığını açıklayacağı ve çalışmalara hız vereceği gelen bilgiler arasında. Ali Uslu’nun geçtiğimiz dönemdeki projelerini  başkan olması durumunda hayata geçireceği açıklandı.

Bakmadan Geçme