MHP Ağın'a Uslu Aday Adayı

Ağın'da sevilen bir isim olan Ali Uslu, MHP Genel Merkez'deki son müracaatlarını gerçekleştirerek, sevdalısı olduğu Ağın'dan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak.

Ağın'da  sevilen bir isim olan Ali Uslu,  MHP Genel Merkez'deki son müracaatlarını gerçekleştirerek, sevdalısı olduğu Ağın'dan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak.

Emniyet Teşkilatında 23 yıldır ,terör ve koruma şubelerinde hizmet eden Uslu, 15 Temmuz hain gecede de Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde gazi oldu.

Geçtiğimiz dönemlerde de Ağın için aday adayı olan fakat,  aday olamayan Ali Uslu, bu defa işi sıkı tutarak Ağın için projeleri ile hizmet yarışında bende varım dedi. TYGD(Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın'a , "İnsanoğlu doğup büyüdüğü topraklara aşık ve sevdalıdır, bizimki de bu misal. Uzun zamandan beri sizlerinde bildiği gibi Ağına ve Ağınlı hemşerilerime hizmet etmeye çalışıyorum ,  bu hizmetimide belediye başkanı olarak devam ettirmek istiyorum.,Çünkü  hizmetin temelinde yerel yönetimler vardır. Siz kıymetli hemşerilerim çocukluğumdan beri sokaklarında,  mahallesinde ve ilçesinde büyüdüğüm Ağın'ın beni ailemi ve herkesi tanıyorsunuz, biz bir birimizi biliyoruz Tek sevdamız memleketimiz ve sizlersiniz , Teveccühünüz ile Milliyetçi Harekat partisinden Ağın'a belediye başkanı adayı olmak için yakın bir zamanda Resmi görevimi sonlandırıyorum. Desteklerinizi ve gayretlerinizi istiyorum dualarınızı bekliyorum "ifadelerini kullandı.

Ali uslu mevcut görevi olan Emniyet teşkilatından istifa edip, MHP Ağın'dan Belediye Başkan aday adayı olarak çalışmalara başlayacak. Ağın'da genç adayın şansının fazla olduğu ileri sürülürken, bizlerde TYGD ailesi olarak Ali Uslu'ya çıkmış olduğu kutlu yolda başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme