Mevlid-İ Nebi Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi

Doğanşehir İlçesi Gövdeli Mahallesi Orta Okulunda Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla Program Düzenlendi.

Doğanşehir Belediye Başkanlığı Ve Doğanşehir İlçe Müftülüğü Tarafından Gövdeli Mahallesi Ortaokulunda Düzenlenen Program Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının Okunmasının Ardından Doğanşehir İlçe Vaizi Mustafa Tan Açılış Konuşmasını Gerçekleştirdi. Açılış Konuşmasının Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti Ve ilahiler devam etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük Yaptığı Konuşmada  “Peygamber Efendimiz (S.A.V.) güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim demiştir. Bu bağlamda bütün insanların güzel ahlaka sahip olması ve ebetteki gençlerimizin güzel ahlaklı bir şekilde yetişmesi en büyük idealimiz olmalıdır. Bugünü omuzlayan dünün gençliğidir, yarını omuzlayacak olan da bu günün gençliğidir. Eğer biz bu günün çocuklarını, gençlerini en iyi şekilde ahlaklı bilgili bir şekilde yetiştirebilirsek, Allah’ın izniyle gelecek kaygımız olmayacaktır. Mevlid-i Nebi Haftası ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diledi”.

Düzenlenen Programa Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir Gövdeli, Kapıdere, Bıçakçı Ve Güzelköy Mahalle Vatandaşları Katıldı.

 

Haber

Kadir Aydın

Bakmadan Geçme