Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme Töreni

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Eğitim Vakfı tarafından depremden etkilenen 11 ildeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Eğitim Vakfı tarafından depremden etkilenen 11 ildeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Plastik Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarında öğrenim gören ve 2022-2023 eğitim öğretim döneminde bölüm birincisi olan öğrenciler ödüllendirildi.
Hasan Akbudak Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Başarıyı Ödüllendirme programında bölüm birincisi olan 21 öğrencimize ödüllerini Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı Genel Müdürü Bilal Korkmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır takdim etti. 
Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı Genel Müdürü Bilal Korkmaz, “Daha güzel günlere ulaşabilmek için siz gençlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Eğitimlerinizi başarıyla tamamladığınızda her biriniz sahip olacağınız değerli mesleklerle kolunuza birer altın bilezik takacaksınız.” diyerek öğrencilerimizi tebrik etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, katkılarından dolayı Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfına teşekkür ederek, mesleki ve teknik eğitimin önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır,  ” Meslek liseleri, toplumumuzun teknik becerilere ve uzmanlıklara ihtiyaç duyduğu dönemde kritik bir rol oynamaktadır.
Öğrencilerimiz, kazandıkları bilgi ve becerilerle sadece kendilerini değil, aynı zamanda ülkemizin de geleceğini şekillendiriyor ve karşılaşabilecekleri sorunları çözebilme donanıma sahip oluyor. 
Unutmayın ki her biriniz, farklı alanlarda uzmanlık kazanarak, ülkemizi daha güçlü ve rekabetçi bir konuma taşıyabilirsiniz. Sizler, teknolojinin hızla değiştiği bir dünyada, sürekli öğrenmeye ve gelişime açık bireyler olarak yetiştiriliyorsunuz.
Meslek liselerinin önemini kavramış, donanımlı ve yetenekli öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve her daim yanınızda olacağımızı belirtmek isterim. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme