Mehmetçiğe 1071 Adet Moral Mektubu

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan , Afrindeki Mehmetçiklerimize, yüzlerce bozkurt ve asenaların destek mektubunu ulaştırıyor.

İl Başkanı Yılan , "Yüce Türk milleti tarihin her safhasında mazlumun yanında olmuş ve adaletiyle merhametiyle hoşgörüsüyle de muamele etmiştir. Diğer taraftan zalimin ve zulmün karşısında dimdik durarak alçakların dünyalarını başlarına yıkmıştır. Bildiğiniz üzere Suriye’de 6 yılı aşkın bir süredir yaşanan savaşlar neticesinde yüzbinlerce insan hayatını kaybetmiş toprak kanla gözyaşıyla sulanmıştır.Türkiyemizin güney sınırında bulunan PKK’ nın uzantısı YPG’ li PYD’ li canavarlar vatanımızı milletimizi tehdit ederken kahraman Türk ordumuz Afrinden zeytin dalı harekatını başlatmıştır. Yiğitler yiğidi Mehmetçiklerimizin göğüslerindeki imanlarıyla ihanet bozguna uğratılmıştır. Türk milletinin elli yedinci Alayı olan ÜLKÜ OCAKLARI  Türk milletinin ve Türk askerinin sonsuza kadar yanındadır. Bu beraberliğin nişanesi  olarak ülkü ocakları il ve ilçe başkanlıklarımızın aracılığıyla askerlerimizin muzaffer olması için fetih sureleri okutulmaktadır. Dün Kerkük için hazır olan binlerce bozkurt bugün ise afrinde Mehmetçiğimizle omuz omuza sırt sırta şahadeti düşünerek geri dönmemek anlayışıyla hazır olduğunu buradan haykırmaktayız.

Bu anlamda daha önceden Şırnak idil de görev yapmakta olan Mehmetçiğimize moral amaçlı göndermiş olduğumuz mektupları bugünde ülkü ocakları malatya il başkanlığı olarak yüzlerce bozkurt ve Asenalarımızın afrinde mücadele eden yiğitlerimize yine moral olması amacıyla yazdıkları 1071 adet mektubu bugün itibariyle afrindeki yiğitlerimize ulaştıracağız. Cenab-ı Allah’ın sonsuz kudreti yardımı mehmetçiğimizle beraber olsun Cenab-ı Allah güç ve kuvvet versin selam olsun Allah’ın aslanı hamza yürekli yiğitlere selam olsun günümüzün kürşatlarına selam olsun Alparslanlara Fatihlere."dedi.

Bakmadan Geçme