Mastöb'den Avşar'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AVŞAR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Mastöb(Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi Başkan Avşar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

5 kasım'da göreve geldiği günden bu yana, STK'ların, Derneklerin, Vakıfların, Yerel Yöneticilerin ve Muhtarların  hayırlı olsun ziyaretleri ile memnuniyetlerini dile getiren MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar," Bugün Mastöb  Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Bizim için STK'larımız vazgeçilmezlerimizdir. Onlar bizim yön pusulamızdır. Fikirlerini bizler her zaman önemsemişizdir. Mastöb'ünde çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Başarılı ve bir o kadar da güzel çalışmalarını projelerini gözlemlemekteyiz. MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) olarak her zaman mastöb ile beraber olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

Mastöb Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ise, " 5 kasım'da göreve delegelerin oyları ile getirilen MHP İl Başkanı olan R.Bülent Avşar beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Kendisine ve yönetimine Ortak Paydamız Malatya için başarılar diliyoruz."ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme