MASKİ'den Polatdere'ye Kapalı Sistem Sulama Tesisi

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ),

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında Doğanşehir ilçesi Polatdere Mahallesi’nde 4 bin metrelik sulama borusu imalatı gerçekleştirerek, kapalı sistem sulama tesisi yaptı.

          Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde alt yapı yatırımlarına devam ediyor.
Bu kapsamda Polatdere Mahallesi’ne 4 bin metre uzunluğunda 600 bin TL maliyetli sulama borusu hattı ile 1 adet bent yapıldı.   

             Mumcu : “Doğu Anadolu Projesi kapsamında önemli çalışmalara imza atıyoruz

           Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Doğu Anadolu Projesi kapsamında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu kapsamda Polatdere Mahallesi’ne 4 bin metre uzunluğunda 600 bin TL maliyetli kapalı sistem sulama tesisi ile 1 adet bent yapıldı. İlçemize daha önce de içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı anlamında önemli yatırımlar kazandırıldı. Bu anlamda çiftçilerimizi de önemseyen bir kurum olan MASKİ, ortak projelerle hayvansal ve tarımsal sulamaya da yatırımlar yapmaya devam ediyor. Arkadaşlarımız burada güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kapalı sistem sulama tesisi hayırlı olsundiye konuştu. 

Bakmadan Geçme