Maski'den 7 Mahalleye 6 Bin 600 Metrelik İçmesuyu Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları kapsamında Kendirli, Erenli, Fırıncı, Bostanbaşı, Cumhuriyet, Suluköy ve Dolamantepe mahallelerine toplam 6 bin 600 metre uzunluğunda içmesuyu hattı yaptı.   

“7 mahallemize 6 bin 600 metre uzunluğunda, 950 bin TL maliyetinde içmesuyu hattı yapım çalışmalarımızı tamamladık”

MASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Malatya’ya yakışır, güçlü bir altyapı vizyonuyla,  altyapı hizmetleri noktasında şehrin ulaşılmadık tek bir noktasını bırakmamak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.    

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Altyapı çalışmaları kapsamında Kendirli, Erenli, Fırıncı, Bostanbaşı, Cumhuriyet, Suluköy ve Dolamantepe mahallelerine toplam 6 bin 600 metre uzunluğunda içmesuyu hattı yaptık. 950 bin TL maliyetindeki altyapımız 7 mahallemize de hayırlı olsun. Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı hizmeti sorumluluk ve özveri isteyen bir iştir. Şehrimizin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı noktasında elzem olan yatırım ve hizmetlerini hayata geçirmek en önemli görevimiz. Çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme