Maski, Yazıköy'e 8 Bin 400 Metrelik Kanalizasyon Hattı İnşa Edecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Darende İlçesi Yazıköy Mahallesi'nde gerçekleştirmek üzere kanalizasyon hattı çalışmalarının ihalesi yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Darende İlçesi Yazıköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek üzere kanalizasyon hattı çalışmalarının ihalesi yapıldı. Yazıköy’de 8 bin 400 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına başlayacak.

Malatya’nın tamamında altyapı çalışmaları yaptıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Darende İlçesi Yazıköy Mahallesi’nde kanalizasyon hattı için gerekli projeler hazırlandı ve ihalesi yapıldı.  En kısa zamanda mahallemizde çalışmalara başlayacağız. Yazıköy Mahallesi’nde yaklaşık maliyeti 1 milyon TL olan çalışmalarımız kapsamında; 8 bin 400 metre kanalizasyon hattı, 500 kişilik fosseptik çalışmaları, 132 adet muayene ve 130 parsel bacası çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızı tamamladığımızda Yazıköy Mahallesi sakinlerimiz daha temiz bir çevrede yaşayacak. Malatya genelinde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme