Maski, Kanalizasyon Arızalarına Kazısız Müdahaleye Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içten noktasal kaplama tekniği ile arızalara kazı yapmadan müdahalede bulunmaya devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içten noktasal kaplama tekniği ile arızalara kazı yapmadan müdahalede bulunmaya devam ediyor.

“Üstyapıyı Koruyarak Arızalara Müdahale”

Kanalizasyon altyapısında meydana gelen arızalar için içten noktasal kaplama yöntemini kullandıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Teknolojiyi yakından takip ederek kazı işlemi yapmadan üstyapıya zarar vermeden arızalara noktasal müdahale ediyoruz. Arızanın olduğu bölgede kanal görüntüleme aracı hattı kontrol ediyor. Hat içinde bulunan arızanın yerini tespit ediyor. İçten noktasal kaplama yöntemiyle gerekli işlemler yapılarak arıza gideriliyor.  Bu yöntem ile çatlak, kırık olan borularımıza içerden müdahale ederek arızayı gideriyoruz. İçten noktasal kaplama ile araç yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde kazı yapmadan trafiği aksatmadan arızaya anında müdahale ediyoruz. Bu yöntem ile iş sağlığı ve güvenliğine uygun şartlarda personelimizin çalışmasını sağlıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme