Maski Genel Müdürü Karataş İlçe Ziyaretlerinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Darende, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan İlçesi’ni ziyaret ederek, şube şefliklerinde incelemelerde bulundular.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ilçe gezileri kapsamında ilk olarak, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Özkan: Su ve Altyapı Sorunlarının Çözüleceğine İnanıyorum

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçelerin sorunlarını yerinde görmek için göreve başlar başlamaz ilçe ziyaretleri düzenleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’a teşekkür ettiğini ve görevinde başarılar dilediğini söyledi.

Özkan, “Yaşar Bey, daha önce TEDAŞ’ta il müdürlüğü yapması nedeniyle Malatya’nın bütün sorunlarına vakıf olan bir Genel Müdür. İnşallah Malatya merkez ve tüm ilçelerinin su ve altyapı sorunlarının çözüleceğine inanıyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum. Tekrar birlikte, beraber Malatya’mıza, ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.“dedi.

Karataş: Elimizden Gelen Her Türlü Çabayı Sarf Edeceğiz

İlçelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde görmek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ise, “İlçe belediye başkanlarımıza başarılar dilemek ve ilçelerin ihtiyaçlarını öğrenmek için ziyaretlerde bulunuyoruz. İsa Başkanımız geçmiş dönemden deneyimli bir başkanımız. Bu süreç içinde beraber çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Birlik beraberlik içinde Darende İlçemize Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü olarak elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz. Başkanımızın geçmiş deneyimlerinden de faydalanarak daha güzel işler yapacağız. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum.” dedi.

 

Bakmadan Geçme