MASKİ, Elektronik Eksiltme Sistemiyle Alımlara Başladı

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü,

        Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, doğrudan teminler ve işlemlerinde ‘Elektronik Eksiltmek Sistemi’ sayesinde adil, güvenilir ve şeffaf bir yol izliyor. 

                  MASKİ, doğrudan temin iş ve işlemlerinde saydamlığı, rekabeti, eşit muameleyi, güvenirliği ve kamu denetimini ihtiyaçların uygun gördüğü şartlarda ve zamanında karşılanması ve kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla Maski Genel Müdürlüğü Web sayfasında, doğrudan temin ilanları üzerinden ‘Elektronik Eksiltme Yöntemiyle’ alımlara başladı.

              Elektronik eksiltme yönteminde tedarikçiler sisteme kayıt olduktan sonra yapılacak olan bu tür alımlardan cep telefonlarına gelen mesaj ve mail adreslerine gönderilen iletilerle haberdar ediliyorlar. Sistemde firmalar birbirlerini görmüyor, sadece sunulan fiyatları görüp bu bilgi üzerinden sunduğu teklifi revize edebiliyor. Bu şekilde idare daha rekabetçi ve katılım sağlanarak, uygun şartlarda mal ve hizmet alımı yapmasına imkan sağlıyor.

              Sistemden faydalanmak isteyen tedarikçilerin maski.gov.tr adresinden üye olmaları gerekmektedir. Üye olan tedarikçiler faaliyet kollarına göre kategorilere ayrılıyor. Böylelikle sektörde faaliyet gösteren bütün tedarikçilere ulaşılıyor. Tedarikçiler tekliflerini sistem üzerinden kendilerine gönderilen şifrelerini girerek teklif mektuplarını verebiliyor.

Bakmadan Geçme